Lukša Jakobušić i Josip Ergović s igračima Dujem Reićem i Marinom Skelinom

 ROBERT MATIć Hajduk.hr
‘POČASTILI‘ FANOVE

Hajduk za rođendan dogovorio novi posao. Jakobušić: ‘Vjerujem da ćemo uskoro dijeliti one najsretnije trenutke‘

Na juniorskim dresovima Bijelih stajat će logo rukometnog kluba
Piše: SNObjavljeno: 13. veljača 2024. 20:55

Hajduk Split na 113. rođendan kluba "počastio" je fanove objavom sponzorskog ugovora s tvrtkom NEXE d.d. Potpisali su ga predsjednik Uprave Lukša Jakobušić i član Uprave NEXE Grupe Josip Ergović, a svečanom sklapanju suradnje prisustovali su članica uprave Hajduka Marinka Akrap i direktor sektora marketinga NEXE-a Igor Bušljeta.

Logo NEXE.a u buduće će stajati na prsima juniorske momčadi Hajduka, aktualnih viceprvaka Europe, stoji na stranici kluba. Zato su svečanosti prisustvovali i juniori Bijelih Duje Reić i Marino Skelin.

- Tvrtka NEXE i gospodin Ergović značajan uspjeh ostvaruju kao jedni od najutjecajnijih gospodarstvenika u Republici Hrvatskoj, ali ono što me veseli je njihova razina energije koju ulažu u hrvatski sport. Rukometni klub u kojem djeluju zadnjih 18 godina ostvaruje značajne iskorake, a zahvaljujući njihovoj viziji i strategiji, svake godine su korak bliže svom cilju. Jedni druge smo prepoznali kao partnere u gradnji uspješne budućnosti, a vjerujemo da će godine planskog i sustavnog rada napokon dobiti i svoju potvrdu vrijednosti u značajnim trofejima. Gospodin Ergović je kao naš dioničar već dugi niz godina uz klub. Iako je danas ta suradnja službeno predstavljena, oni su tu uz nas cijelo vrijeme. Posebno me veseli što je NEXE odlučio promovirati svoj brand kroz juniorsku ekipu, stavljajući svoj logo na prsa naših mladih igrača. To jasno pokazuje njihovo povjerenje u budućnost kluba i sve ono što radi Akademija na čelu s Borom Primorcem. Siguran sam da će ova suradnja donijeti brojne uspjehe i radujem se što ćemo zajedno graditi bolju budućnost u kojem ćemo vjerujemo uskoro dijeliti one najsretnije trenutke - rekao je predsjednik Uprave g. Lukša Jakobušić.

image

Lukša Jakobušić i Josip Ergović

ROBERT MATIć Hajduk.hr

"NEXE d.d. od 2008. godine dioničar je HNK Hajduk, te ova sponzorska suradnja potvrđuje NEXE-ovo povjerenje u budućnost Kluba, a zasigurno će pridonijeti i prepoznatljivosti NEXE brenda na nacionalnoj i međunarodnoj razini", stoji u priopćenju Hajduka.

- Posebno želim istaknuti 2008. godinu kada je Hajduk postao dioničko društvo i kada smo i mi postali ponosni dioničari. Ponosni smo sponzori mladih juniora, viceprvaka Europe. Ulaganje u sport i u mlade je ono što je cilj NEXE Grupe. Imamo veliku sportsku poveznicu, veselim se dugogodišnjoj suradnji. NEXE d.d. već dugi niz godina ulaže u sport, s fokusom na ulaganje u razvoj mladih sportaša, što potvrđuje i potpisani sponzorski ugovor s HNK Hajduk. Posebno smo ponosni što ćemo kroz tu suradnju podržati rad juniora Hajduka, viceprvaka Europe, kao i Hajdukovu Akademiju. NEXE Grupa dugogodišnji je sponzor i donator i rukometnog kluba NEXE u sklopu kojeg se svakodnevno sportom bavi 400 dječaka i 50 djevojčica. Vjerujemo stoga kako će ova suradnja otvoriti prostor i za razmjenu znanja i iskustava u sportskom segmentu, te dodatno popularizirati sport među mladima i doprinijeti ostvarenju sportskih rezultata na ponos svih. – s posebnim zadovoljstvom istaknuo je Josip Ergović, član Uprave NEXE Grupe.

image

Lukša Jakobušić i Josip Ergović

ROBERT MATIć Hajduk.hr

"Sponzorska suradnja između HNK Hajduk i NEXE d.d. sigurno će imati značajan utjecaj na obje strane. Prisutnost NEXE-a na dresovima juniora samo potvrđuje važnost partnerstva u sportu. Osim što pruža financijsku podršku, ovakva suradnja također može potaknuti razmjenu resursa, znanja i iskustava između klubova, što može samo poboljšati kvalitetu i razvoj mladih igrača. Ovo je odličan primjer kako sportski subjekti mogu graditi sinergiju i zajednički doprinijeti sportskoj zajednici", napisao je splitski klub u zaključku objave.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 07:37