DAMIR KRAJAC Cropix
REAKCIJE NAKON DERBIJA

Baturina: ‘Trener mi je rekao da zabijem pogodak‘; Mišić otkrio: ‘Evo što smo rekli u svlačionici...‘

Nakon što je završilo veliko slavlje s navijačima, nekoliko Dinamovih nogometaša stalo je ispred novinara...
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 22. svibanj 2022. 07:40

- Ovo je nešto fantastično. Atmosfera na tribinama bila je predivna. Mi smo za kraj ostvarili jednu predivnu pobjedu. Zahvalan sam svim navijačima koji su nas bodrili cijele sezone - kazao nam Josip Mišić.

Pitali smo ga bi li proslava naslova bila pomalo gorka da Hajduk nije pao u posljednjim minutama?

- Sigurno bi bilo gorko. Zato smo jedni drugima u svlačionici kazali: "Idemo pobijediti, za nas, i za sve naše navijače". Bili smo jako motivirani, radi se o derbiju, znali smo da će Maksimir biti pun. Kad osvojiš naslov prvaka, a još onda u zadnjoj utakmici pobijediš Hajduk, onda je sve prekrasno. U prvom poluvremenu baš nismo dobro stajali u sredini travnjaka, stalno je Hajduk imao igrača više, pa smo se zato u drugom poluvremenu morali bolje posložiti. Što mi znači ovaj naslov? Svaki je poseban za sebe, a brojim ih puno. Idemo sad slaviti - zaključio je Mišić.

A mladi Martin Baturina, koji je asistirao za pogodak Oršiću i sam zabio pogodak, nije skidao osmjeh s lica. Mladi junak je govorio...

- Stvarno ne znam što bih rekao. Poklopilo mi se, iskoristio sam to na najbolji mogući način. Sretan sam. Još nikad nisam igrao u ovakvoj atmosferi. Hvala navijačima što su došli - pričao je Baturina.

Onda je ispalio...

- Ha, kad sam ušao, trener mi je rekao da zabijem pogodak i ja sam ga zabio! Je li mi rekao da asistiram? Ne, to mi nije rekao, ha, ha, ha... Ali, dobro, i to sam napravio, ha, ha, ha....

Šalili smo se da je on zapravo tek počeo sezonu kad su je svi ostali završavali...

- Ha, imam ja još mladu reprezentaciju ove sezone. Kako bih ocijenio svoju igru ove sezone? Ne znam što bih rekao. Pritisak je bio velik, ali na kraju je sve ispalo dobro. Nadam se da će i sljedeća sezona biti uspješna. Tu sam, čekam svoje minute... Sad sam sretan, uživam.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 01:46