DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
PORUKA S MAKSIMIRA

VIDEO: Oršić ostaje u Dinamu! Pogledajte kako su Modri navijačima priopćili najljepšu vijest

‘Veselimo što će sa suigračima sudjelovati u nastavku sezone i igrama doprinijeti ostvarivanju cilja‘
Piše: SNObjavljeno: 29. siječanj 2022. 10:08

Mislav Oršić ostaje u Dinamu! Tako je odlučeno u subotu ujutro, pregovori s Burnleyem su okončani, Oršić će i dalje igrati u modrom dresu i predvoditi momčad u nedjelju protiv Rijeke.

"Proteklih dana velik interes javnosti i navijača izazvao je mogući transfer igrača Mislava Oršića u engleski klub Burnley. Nastavno na tu temu GNK Dinamo obavještava javnost da je donesena odluka da Mislav Oršić i dalje ostaje igrač Dinama te se veselimo što će zajedno sa svojim suigračima sudjelovati u nastavku sezone i svojim igrama doprinijeti ostvarivanju cilja, a to je osvajanje novog naslova prvaka Hrvatske", stoji u priopćenju Dinama.

Podsjetimo, ovih se dana puno pisalo o selidbi Oršića u najjaču ligu svijeta. Spominjala se i ponuda od 10 milijuna eura. Dinamo je tu, kako smo pisali još ranije tijekom tjedna - odbio. No, premierligaš nije odustajao. U Zagreb je još u petak poslijepodne stigao jedan od suvlasnika Burnleyja, Alan Pace! S njim u društvu bio je i zastupnik Dinamovog napadača, nekadašnji nogometaš Branko Hucika. Pričalo se o mogućem preokretu, no Modri su, kako se pokazalo, ostali odlučni u svojoj namjeri i tako navijačima ovim potezom poklonili možda i najveće pojačanje u napetoj borbi za naslov.

Linker
23. travanj 2024 02:39