TOMISLAV KRISTO Cropix
‘NISMO ČULI NI NAŠE MISLI‘

Trener Dinama nakon velike pobjede: ‘Rekao sam da će se dogoditi nešto neviđeno, ni ja ne mogu vjerovati‘

Dinamo bi pobjedom u četvrtoj utakmici, ponovno u ludnici Draženovog doma stigao do prve titule
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 26. svibanj 2023. 23:03

Nakon 6:2 trijumfa u rasprodanoj dvorani Dražena Petrovića, prepun euforije bio je trener Dinama Matija Đulvat koji je na slijedeći način opisao svoje viđenje susreta.

- Kad sam u najavi rekao da će se dogoditi nešto neviđeno, nisam ni ja mogao vjerovati da se to zaista ispunilo. Nismo bili najbolji, to moramo priznati, pogotovo prvo poluvrijeme gdje nas je Olmissum stiskao, ali energija navijača, momčadi i kaznili smo sve njihove pogreške. U drugom poluvremenu je pak gostima trebalo puno energije da nas stignu, pokazali su da su jako dobra ekipa. Imaju iskustvo prve utakmice, tako da nas čeka jedna velika utakmica - kaže Đulvat i dodaje:

- U ovakvoj atmosferi kad dobiješ gol u drugoj, trećoj minuti nije to to. Ovdje se ne čuju ni misli, a kamoli da bi igrači jedni druge čuli. Napatili smo se kad je bila kriza i na kraju usprkos svemu mislim da smo zasluženo slavili - rekao je trener Modrih koji napominje da su igrači ti koji trebaju njega spustiti na zemlju uoči možda i odlučujuće četvrte utakmice u kojoj bi Dinamo pobjedom došao do prvog naslova u povijesti - zaključuje trener Futsal Dinama.

Linker
26. travanj 2024 19:08