GORAN MEHKEK Cropix
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Ovo je Dinamov plan za dane koji slijede: Zajec ne odbacuje zanimljivo rješenje, stiže li stranac na Maksimir?

Sergej Jakirović o smjeni je kontaktiran tek danas
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 19. rujan 2024. 11:42

Sergej Jakirović je prošlost, Sandro Perković sadašnjost, a tko je budućnost na klupi Dinama? Na to pitanje još uvijek u klubu nemaju odgovor, a prema svemu sudeći neće ga imati u sljedećih nekoliko dana.

Naime, kako saznajemo čelnici kluba ne žele brzati u izboru Jakirovićevog nasljednika. Predsjednik kluba Velimir Zajec i sportski direktor Marko Marić obavili su nekoliko telefonskih razgovora posljednjih dana kako bi donijeli odluku o Jakirovićevoj budućnosti. Podsjećamo kako je Zajec u izolaciji zbog zaraženosti koronavirusom pa stoga nije bilo razgovora uživo.

image

Sergej Jakirović i Sandro Perković

RANKO SUVAR Cropix

Jakiroviću je odluka o smjeni priopćena tek danas, a doznajemo i kako se do sada još nije razgovaralo s niti jednim trenerom. U Dinamu su prvo željeli razriješiti Jakirovićev status, a onda tražiti novo ime. Perković je izabran da vodi momčad protiv Slaven Belupa, a vjerojatno će biti na klupi Modrih i u kup utakmici protiv Banjole, a vjerojatno i u utakmici 8. kola SuperSport HNL protiv Lokomotive. Ideja je da se trajno rješenje nađe do sljedeće utakmice Lige prvaka koju Dinamo igra 2. listopada protiv Monaca.

Niti jedan trener čije se ime pojavilo u eteru posljednjih dana tako nije kontaktiran, a doznajemo i kako čelnici kluba nemaju ništa protiv ideje da Modre u budućnosti povede - stranac.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. rujan 2024 14:20