DAMIR KRAJAC Cropix
JE LI SADA OTPISAN?

Nije ozlijeđen, ali ne igra: Idući Jakirovićev potez mogao bi otkriti pravo stanje stvari sa ‘zaleđenim Modrim‘

Dinamov centarfor uopće nije bio u zapisniku utakmice za sraz s Lokomotivom
Piše: I. Prskalo, D. OlivariObjavljeno: 01. studeni 2023. 11:56

Oriolik u srijedu po drugi put u kratkom periodu dočekuje GNK Dinamo. Nakon prijateljske utakmice u sklopu proslave 100. godišnjice postojanja Oriolika 14. listopada, ovaj put Dinamo gostuje u službenoj utakmici. Riječ je o osmini finala Hrvatskog kupa, dvoboju koji počinje u srijedu u Oriovcu u 14 sati.

Oriovčani u ovaj susret ulaze gotovo kompletni, a bit će lišeni usluga veznjaka Ivana Jozića koji je u prvenstvu protiv Valpovke zaradio isključenje pa nema pravo nastupa protiv Dinama. Oriolik je član 3. NL Istok, četvrtog ranga natjecanja, a trenutačno drži 11. poziciju u natjecanju kojem sudjeluje 16 momčadi.

image
DAMIR KRAJAC Cropix

Potražnja za ulaznicama je izuzetno velika, očekuje se veliki broj gledatelja, što znači da nas u Oriovcu očekuje pravi nogometni spektakl i praznik.

S kakvim sastavom će Sergej Jakirović krenuti na kup ogled? Možda ćete na prvu pomisliti "što je to uopće bitno", pa bilo kakav sastav mora bez problema riješiti tu priču. No, kod takvih utakmica, uvijek se sjetimo Dugog Sela, Naftaš Ivanića... Dinamu bi još samo falilo da nešto zezne u sudaru s autsajderom.

- Moramo sve napraviti da to prođemo mirno - kazao je Sergej Jakirović.

Ono što najviše intrigira jest hoće li u Oriovac trener voditi - Josipa Drmića. Naime, Dinamov centarfor uopće nije bio u zapisniku utakmice za sraz s Lokomotivom.

image
MATIJA DJANJESIC Cropix

- Imamo 21 igrača plus dva vratara, to su 23 igrača za koje smo odlučili da konkuriraju za utakmicu - kazao je nakon sudara s Lokosima trener Sergej Jakirović.

Dakle, sve je jasno, Drmić nije ozlijeđen, a u tako važnoj utakmici trener nije uopće računao na njega. Neki glasovi iz maksimirske šume govore da je Drmić kod Jakirovića "na ledu", te da je u statusu igrača koji bi mogao zaista i ostati zaleđen. Zbog toga je jako zanimljivo hoće li ga koristiti za kup utakmicu. Ukoliko i u srijedu neće biti na popisu, onda bi nekako mogli zaključiti da ga je Jakirović ne neki način - otpisao.

Linker
27. travanj 2024 03:36