RONALD GORSIC Cropix
INTERES S OTOKA

Kuha se novi veliki posao Dinama: Još jedan igrač napušta Maksimir? Modri bi mogli dobiti milijune

Sljedećih dana trebali bismo saznati nešto više o tom poslu, ali očito priča o odlasku nije samo prazna priča
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 14. siječanj 2024. 07:02

U momčadi Dinama u prijateljskom srazu s Celjem nije bilo Marka Bulata, veznjaka koji je odigrao jako dobro protekle polusezone. On je kasnije od ostalih stigao u Rovinj jer je imao gripu koja ga je dosta iscrpila. Iz tog razloga ga Jakirović nije želio forsirati, no možda će zaigrati u utorak (16. siječnja) na utakmici s Makedonijom GP.

Međutim, ima jedna vrlo zanimljiva priča kad se radi o Bulatu. Naime, moguće jest da ovog zimskog mercata realizira izlazni transfer! Ima za mladića nekoliko upita, to smo čuli u neslužbenim razgovorima u Rovinju. I to ozbiljnih upita. Između ostalih, jedan je stigao iz Škotske, radi se o - Glasgow Rangersu.

image
GORAN MEHKEK Cropix

Nije to tako konkretno kao kad se radi o transferu Gabriela Rukavine, ali smo iz više raznih izvora dobili informaciju da se "nešto kuha". Hoće li se i skuhati, vidjet ćemo uskoro. Bulat (22) je već u ljetnom mercatu bio na radaru mnogih klubova. Jer, radi se o potentnom veznjaku sjajnog udarca.

Cijena na Transfermarktu iznosi mu 3,5 milijuna eura, ali po nekim saznanjima Modri bi ga mogli transferirati za 5 do 6 milijuna eura. Uz određene postotke, naravno. Inače, trener Sergej Jakirović ima mnogo igrača u veznoj liniji, taj dio momčadi je zaista i više nego popunjen, pa i nije nemoguće da se taj transfer Bulata i realizira. Sljedećih dana trebali bismo saznati nešto više o tom poslu, ali očito priča o odlasku nije samo prazna priča.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 21:21