RONALD GORSIC/CROPIX
POTRAGA ZA NOVIM LICIMA

Koga to prati Dinamo? Susjedi uočili poznato lice s Maksimira: Ovo su neka od mogućih pojačanja za Modre

Slovenija je zagrebačkom klubu jako zanimljiv nogometni teren. Sprema li se plodonosna suradnja?
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 08. svibanj 2022. 08:05

Marijan Vlak danas je u Dinamu klupski skaut, često ide po utakmicama, traži i analizira potencijalna pojačanja. U petak su ga slovenski kolege vidjeli na utakmici tamošnjeg prvenstva između vodećeg Kopra i pretposljednjeg Tabora iz Sežane. Koper je pobijedio 1:0, ali pitanje je koga je Vlak gledao na toj utakmici, ne vjerujemo da je išao vidjeti kako se u Kopru razvija Dinamov igrač na posudbi Marko Đira.

Vlak i inače obilazi slovenske stadione, kako smo čuli od slovenskih kolega, u fokusu su mu najviše četiri kluba, Koper, Domžale, Bravo i Mura. S obzirom da je u ovom slučaju gledao Koper, moguće je da mu je ‘meta‘ bio Jamajčanin Kaheem Parris, krilo koje je već neko vrijeme na listi potencijalnih pojačanja nekih klubova, između ostalih i Crvene zvezde. Spominjao se već ranije u kontekstu Dinama Murin veznjak Tomi Horvat, tržištu su, općenito, zanimljiva i dvojica igrača Brava, desni bek Žan Trontelj i lijevi Almin Kurtovič. Ima u Sloveniji i nekih mladih, talentiranih igrača.

image

Marijan Vlak

DAMIR KRAJAC/CROPIX

Pričalo se u zadnje vrijeme i da Dinamo razmišlja, s obzirom da B momčad više neće igrati Drugu HNL, da napravi u Sloveniji svoju tzv. filijalu, gdje bi igrači odlazili na kaljenje, no, zasad nema konkretne potvrde da će tako i biti. Kako god, Slovenija je Dinamu jako zanimljiv nogometni teren, nije isključeno da ćemo ovog ljeta gledati neku plodonosnu suradnju.

Linker
22. travanj 2024 20:30