Martin Ojeda

 ALE CABRAL Agif Via Afp
NIJE JOŠ GOTOVO

Evo zašto Dinamov ‘kapitalac‘ još uvijek nije u Zagrebu! Doznali smo gdje je zapelo, čeka se jedan detalj...

Argentinac je već počeo pakirati torbe i svakog trenutka može krenuti... Možda ga vidimo već sutra.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. siječanj 2022. 15:55

Pisali smo posljednjih dana da je transfer Argentinca Martina Ojede u Dinamo praktički gotova stvar, te da će ukupna njegova vrijednost iznositi 5,3 milijuna eura. Internetska stranica Transfermarkt taj transfer već tretira kao riješenim 98 posto... Ali isto tako smo napisali da nije gotovo dok nije gotovo... Ovih dana nazivaju nas i šalju poruke mnogi navijači i prijatelji Dinama, pitaju nas 'što je s tim Ojedom, kad dolazi'.

S obzirom na veliki interes navijača koji nas obasipaju pitanjima, morali smo nešto napisati o toj temi. Dakle, ponavljamo da je apsolutno sve dogovoreno, na svim razinama. Ojeda se veseli dolasku u Maksimir, već je počeo pakirati putne torbe. Međutim, u cijeloj priči nedostaje jedan detalj. Ugovor o transferu mora još potpisati njegov klub Godoy Cruz. E, to se još nije dogodilo, a bez tog potpisa nema niti Ojedinog.

Tako da sad u Maksimiru čekaju kad će se to dogoditi, pa da novo pojačanje Modrih krene prema Maksimiru. Hoće li se to dogoditi danas, hoće li se sutra Ojeda pojaviti na prvom okupljanju Modrih, te na obaveznom liječničkom pregledu još se ne zna.

Ali svakako bi trebao stići do 10. siječnja i modrog puta na pripreme u Rovinj. To su informacije koje mi imamo. Znate, ponekad u takvim transferima stvari ne idu baš onako brzo i kad se čini da će tako ići. Dakle, čeka se potpis na ugovor Godoy Cruza, a po svemu što znamo, on će se i dogoditi. Uz stalnu napomenu, nije gotovo dok nije gotovo.

Bilo je već situacija kad je Dinamo u pitanju da su transferi bili pred realizacijom, pa se u zadnjem trenutku znalo nešto zakomplicirati, znali su porasti apetiti prodavača, a modri klub se nikad nije dao reketariti. Vjerujemo da ovoga puta nije tako, da će Ojeda uz Petra Bočkaja postati novo veliko pojačanje Modrih s kojim će krenuti u obranu titule.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 21:25