SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
ZAJEDNO U BORBI

Dinamo podržao inicijativu za spas Cibone! Evo kako su u Maksimiru odlučili pomoći košarkaškom divu

‘Povodom aktualnih događanja oko košarkaškog kluba Cibona imamo potrebu pružiti snažnu podršku‘
Piše: Andro PolićObjavljeno: 19. lipanj 2022. 13:07

Posljednjih se dana sve glasnije priča o neizvjesnoj sudbini Cibone. Dvostruki prvak Europe iz osamdesetih godina prošlog stoljeća nalazi se u nezavidnoj financijskoj situaciji, a u narednim danima znat će se kakva budućnost slijedi kultnom zagrebačkom klubu.

Najveće napore u spas uložio je Aco Petrović koji je pokrenuo inicijativu za oporavak Cibone, a podršku je danas službenim priopćenjem pružio i Dinamo. Aktualni prvak Hrvatske u nogometu stao je uz aktualnog prvaka Hrvatske u košarci, a priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Povodom aktualnih događanja oko košarkaškog kluba Cibona imamo potrebu pružiti snažnu podršku svakoj inicijativi koja će dovesti do stabilizacije našeg najtrofejnijeg košarkaškog kluba, zagrebačkog i hrvatskog sportskog ponosa.

GNK Dinamo kao jedan od najvećih vjerovnika Cibone posebno naglašava da je spreman napraviti sve kako bi klubu i ljudima koji ga žele održati olakšao taj put te ćemo u tom smislu u budućnosti donijeti adekvatne odluke kojima dug Cibone prema Dinamu neće biti relevantan u planu oporavka kluba.

Pozivamo sve navijačice i navijače Dinama, Zagrepčanke i Zagrepčane koji vole Cibonu, kao i druge vjerovnike uključujući i Grad Zagreb, da naprave maksimalne napore i pomognu u stabilizaciji ovog simbola Zagreba i zagrebačkog sporta.

Građanski nogometni klub Dinamo"

image
GNK DINAMO

Linker
25. travanj 2024 00:38