TOM DUBRAVEC Cropix
NOVA MODRA SEZONA

Dinamo je praktički već dogovorio dvojicu novih igrača! Modri u lovu i na napadača kojeg želi i Zvezda

Dinamo je za razliku od prethodnih godina podosta ranije riješio neke pozicije za koje smatra da su neophodne
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. svibanj 2022. 05:51

Dva dolaska u Dinamo ovog ljeta već su praktički dogovorena, treba se staviti još samo potpis na ugovore. Radi se o napadaču Josipu Drmiću iz Rijeke i Robertu Ljubičiću, veznjaku iz bečkog Rapida. Ta dva transfera kazuju da je plavi klub već puno prije kraja sezone krenuo u snaženje momčadi, da je za razliku od nekih prethodnih godina podosta ranije riješio neke pozicije za koje smatra da su neophodne. Pojavile su se neke informacije da je pred maksimirskim vratima i Kaheem Parris (22), desnokrilni napadač Kopera, dečko s Jamajke koji igra za slovenski Koper.

Njega je pratio plavi skaut Marijan Vlak, o njemu ima jako dobro mišljenje. Vidjet ćemo kako će se odigrati ta priča, ali nekako nam se čini da mladić s Jamajke kojeg želi i Crvena zvezda nije neophodan plavoj momčadi. Jer na koncu sezone zahvaljujući povjerenju koje mu je poklonio Ante Čačić bljesnuo je Dario Špikić koji bi sljedeće sezone trebao biti jako bitan igrač Modrih, jedan od glavnih protagonista rekonstrukcije momčadi. Na desnom krilu može igrati i Emreli, tako da...

Kad smo kod Kopera stigle su i neka vijesti da je Dinamo zainteresiran i za Lamina Colleya (28), koji je ove sezone zabio ukupno 12 pogodaka u slovenskoj ligi i kupu. Međutim, izvori nam kazuju da u plavom domu imaju dobro mišljenje o njemu, ali da je ipak malo "prestar".

Uostalom, gdje bi igrao Colley kad dolazi Drmić, a moguće jest i da se iz Lokomotive s posudbe vraća Sandro Kulenović, tu je i Deni Jurić, a vjerojatno će ostati i Petković, tko zna hoće li se transferirati Komnen Andrić. Što će Dinamo s toliko napadača? S obzirom da je dosta sigurno da će "jedinica" Vatrenih Dominik Livaković transferirati u ljetnom mercatu, onda je jasno da će se s posudbe iz Lokomotive vratiti Ivan Nevistić, a isto tako izgledan prodajni transfer Oršića trebao bi pokriti povratak Antonija Marina s posudbe u Šibeniku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. travanj 2024 20:48