Božica i Mirko Barišić

 NIKSA STIPANICEV Cropix
NOVOSTI S MAKSIMIRA

Bišćan prvi put u novoj ulozi, stigla i zabrinjavajuća vijest: Supruga predsjednika Dinama završila u bolnici

Navodno se radilo o problemu s tlakom, ali pregledom je ustanovljeno da je s Božicom Barišić sve u redu
Piše: SNObjavljeno: 15. travanj 2023. 18:42

Iako je Igor Bišćan predvodio Modre i u utakmici s Lokomotivom (2:1) u prošlom kolu, u službenom zapisniku pod rubrikom glavnog trenera stajalo je ime Ante Čačića, jer zagrebački Dinamo tada još nije raskinuo ugovor s donedavnim trenerom kluba. Zato je Bišćan tada bio službeno vođen kao predstavnik kluba. U današnjem ogledu Dinama i Slaven Belupa (19.10), stvari su se promijenile.

Dakle, Igor Bišćan uoči 29. kola SuperSport HNL-a i službeno je glavni trener, sada i na papiru. Dinamo bi, prema nagađanjima, trebao isplatiti Čačiću punu otpremninu jer (doduše, prema još uvijek nesluženim informacijama) radi se o jednostranom raskidu ugovora.

Koliko će otpremnina iznositi? Još uvijek nije sigurno, spominje se čak 1,7 milijuna eura brutto plaća, neki tvrde da se radi o 12 mjesečnih plaća te bi u tom scenariju Čačić od otkaza zaradio manje (oko 900 tisuća eura neto).

A tijekom dana je s Maksimira procurila i jedna zabrinjavajuća vijest, a tiče se supruge Dinamova predsjednika Mirka Barišića. Božica Barišić u subotu je završila u bolnici, navodno se radilo o problemu s tlakom, ali pregledom je ustanovljeno da se ne radi o ozbiljnom problemu te da je s gospođom Barišić sve u redu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. ožujak 2024 20:33