GORAN MEHKEK Cropix
USUSRET LIGI PRVAKA

Ante Čačić progovorio o prvom europskom ispitu, pa otkrio: ‘Oni bi svakako bili puno teži ždrijeb‘

‘Na ždrijeb se ne može utjecati, mi ćemo svakoj momčadi pristupiti na način na ne podcjenjujemo‘
Piše: SNObjavljeno: 15. lipanj 2022. 14:18

Dinamo će u drugom pretkolu Lige prvaka igrat će protiv pobjednika dvoboja prvog pretkola u kojem se sastaju sjevernomakedonski Škupi i gibraltarski Lincoln Red Imps.

Odlučio je tako ždrijeb u Nyonu održan ove srijede, kao i to da će Dinamo biti domaćin u prvom susretu koji će se odigrati 19. ili 20. srpnja. Uzvratna utakmica odigrat će se 26. ili 27. srpnja. Inače, sjevernomakedonski Škupi vodi Goce Sedloski koji je prije tog kluba bio trener Dinama II, a tijekom karijere je, između ostalih, igrao za Hajduk i Dinamo.

Svoje mišljenje o ždrijebu kratko je dao i trener GNK Dinama Ante Čačić.

- Na ždrijeb se ne može utjecati, mi ćemo svakoj momčadi pristupiti na način na ne podcjenjujemo, i da to tih utakmica dovedemo momčad do optimalnog stanja. Sigurno je da je Dinamo puno kvalitetniji i da ima kvalitetniju koncentraciju igrača, mi moramo napraviti sve da do tada budemo pravi.

Koga smatra težim protivnikom?

- Niti jedan protivnik nije lagan ako ga podcjenjujete, misli da bi sjevernomakedonski Škupi bio teži protivnik. Goce Sedloski nas poznaje i naravno da će učiniti sve da nam oteža stvari. Ponavljam, nije bitno tko nam dolazi, bitno je da mi budemo pravi.

Linker
19. travanj 2024 11:02