Novi sportski direktor Rudeša Silvio Marić

 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
POVRATAK RUDEŠA

Silvio Marić slavi, Krznarov Dinamo pao u sjajnoj utakmici: ‘Bio je ovo nogomet za sladokusce!‘

Junak subotnje lijepe rudeške priče bio je izvrsni napadač Rudeša Tomislav Gudel
Piše: Tugomir DobrinićObjavljeno: 05. travanj 2022. 08:09

U jedanaestoj domaćoj utakmici Rudeš je protiv Dinama II zabilježio desetu jubilarnu pobjedu pa je na taj način nastavio sjajan domaći niz pobjeda, a dosad je samo Orijent 1919 uspio neporažen napustiti stadion Rudeša odigravši 2:2. Bila je to prava nogometna ljepotica u kojoj su sve brojniji gledatelji na utakmicama Rudeša na njegovom stadionu mogli uživati u nogometu na vrlo visokoj razini.

image

Silvio Marić

RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

Završilo je 3:2 za Rudeš, a po završetku utakmice svoje oduševljenje nije krio ni novi sportski direktor Rudeša Silvio Marić:

Zadovoljni Marić

- Bio je to zaista nogomet za nogometne sladokusce, a našim igračima ovom prilikom velike pohvale jer su uspjeli pobijediti vrlo jaku drugu momčad Dinama - kazao je Marić.

image

Damir Krznar i Mihael Mikić na klupi Dinama II

RANKO SUVAR/CROPIX Cropix

Junak subotnje lijepe rudeške priče bio je izvrsni napadač Rudeša Tomislav Gudelj koji je u zimskom prijelaznom roku u Rudeš stigao iz zmijavačke Croatije. Protiv Dinama II bio je dvostruki strijelac, a kod pobjedonosnog pogotka koji je zabio Dominik Pavlek, bio je to njegov prvijenac u dresu Rudeša, bio je asistent. U sedam utakmica koliko ih je dosad odigrao za Rudeš Gudelj je zabio ukupno pet pogodaka pa s ona tri koje je donio iz Croatije s ukupno osam pogodaka dijeli vodeće mjesto na listi strijelaca 2. HNL s klupskim suigračem Martinom Sekulićem i Filipom Dujmovićem iz Jaruna:

image

Damir Krznar i Mihael Mikić na klupi Dinama II

RANKO SUVAR/CROPIX Cropix

- Nakon našeg 2:0 vodstva izvrsni Dinamo II uspio nam je zabiti dva pogotka izjednačivši na 2:2 no mi smo u tim trenucima pokazali sjajan karakter koji krasi našu momčad pa smo na kraju uspjeli zabiti i treći pogodak koji nam je donio veliku pobjedu. Kod tog trećeg pogotka pohvalio bih sjajnu reakciju Dominika Pavleka, a ovom pobjedom ostali smo osam kola prije završetka prvenstva u trci za naslov prvaka. Sve pohvale svim mojim suigračima na velikom zalaganju i kvalitetnoj igri jer pobijediti ovako jak Dinamo II je zaista velika stvar. Sve pohvale i našem stručnom stožeru na čelu s prvim trenerom Ivicom Landekom kao i našoj sjajnoj navijačkoj skupini Rudeš boysi koja je iz utakmice u utakmicu sve brojnija i brojnija - rekao je u osvrtu na utakmicu protiv gradskog rivala Dinama II Tomislav Gudelj.

image

Tomislav Gudelj (desno)

DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Slijedi gostovanje u Solinu?

- Pred nama je još osam itekako zahtjevnih utakmica, a mi idemo utakmicu po utakmicu pa smo sada potpuno usredotočeni na gostovanje u Solinu gdje nas čeka vrlo nezgodan domaćin. Ono što mogu reći moji suigrači i ja dat ćemo i u Solinu sve od sebe kako bi se u Zagreb vratili s pozitivnim rezultatom - rekao je na kraju ovog razgovora veliko pojačanje Rudeša Tomislav Gudelj koji je prilikom dolaska u svoj novi klub rekao da je u Rudeš došao jer želi igrati u 1. HNL.

image

Trener Rudeša Ivica Landeka

RANKO SUVAR/CROPIX Cropix

Linker
22. travanj 2024 22:51