GORAN SEBELIC/CROPIX
ZNA KOMBINACIJU

Bjelica ima formulu kako može srušiti Dinamo! ‘Vjerujem da možemo na tron, a evo i koja je moja računica‘

Trener Osijeka gostovao je u podcastu HNTV-a gdje je imao nekoliko zanimljivih izjava
Piše: SNObjavljeno: 13. siječanj 2021. 19:09

Nenad Bjelica gostovao je u Podcastu HNTV-a gdje je podijelio nekoliko zanimljivih rečenica, a posebice u kontekstu utrke s Dinamom za tron HNL-a.

"Mierez? Naš je do ljeta, a onda ćemo vidjeti. Pošten, karakteran igrač, iskočio je u zadnja tri mjeseca i mogu samo čestitati onome koji ga je doveo u klub", komentirao je medijska natpise da će napadač biti otkupljen i to za 2,5 milijuna eura.

Trener Osijeka i bivši trener Modrih ima matematiku i kako skinuti Dinamo na kraju sezone...

"Kad smo moja ekipa i ja preuzeli Osijek, klub je imao bod, a danas dijelimo prvo mjesto s Dinamom. Nismo trebali 30 već 13 utakmica, pa se nadam da ako ovako nastavimo da možemo biti na vrhu. Ili pri vrhu", reći će Bjelica i dodaje:

image
SRDJAN VRANCIC/CROPIX

"Vjerujem da će Osijek biti prvak u iduće dvije godine".

Otkrio je da u podrumu posjeduje pravo obiteljsko blago...

"Sin je počeo skupljati dresove pa sam ga odveo u podrum i pokazao mu što imam. Supruga je to sve spakirala u kutije jer bi ih ja inače sve odavno podijelio. Jedino čega se ne bih odrekao je kipić za igrača godine u HNL-u. To nikad neću staviti na aukciju. Dresovi? Imam ih ukupno malo manje od 500, dovoljno za sina", dodao je trener Osijeka.

Vratio se malo u vrijeme dok je bio trener u Dinamu...

"Inzistirao sam na Kadzioru, Leovcu i Dilaveru. Tijekom ljeta je došao Majer, a za njim i Petković. To su igrači koji su došli dosta nepoznati. Poslije toga je bilo malo drukčije".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 22:05