Navijači West Hama
 GLYN KIRK Afp
VELIKI INTERES

Povijesni dvoboj za klub iz Londona: Pogledajte koliko navijača West Hama planira doći u Zagreb!

UEFA-ina odluka o navijačima izazvala je oduševljenje među pristalicama engleskog kluba...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 13. rujan 2021. 14:42

Sudeći prema vijestima iz Engleska, među navijačima West Hama vlada veliki interes za utakmicu s Dinamom u Zagrebu. Naime, Čekićarima će to biti prva utakmica u skupini ijednog europskog klupskog natjecanja, a UEFA-ina odluka da ukine zabranu dolaska gostujućih navijača izazvala je oduševljenje među pristalicama toga kluba.

Stoga bi južna tribina Maksimira u četvrtak mogla podsjetiti na pretpandemijska vremena kad su dolasci gostujućih navijača bili normalna stvar. Prema nedjeljnim informacijama, očekuje se između 900 i 1000 engleskih navijača, 700-tinjak ih planira doći iz Engleske, ostatak iz drugih dijelova Europe.

Toliko su vouchera zatražili iz West Hama, sukladno interesu, a vouchere će potom navijači u Zagrebu mijenjati za ulaznice. Dakako, uvijek treba imati na umu da danas još uvijek nije lako putovati, da postoje pandemijska ograničenja i mjere, mijenjaju se boje na COVID kartama pa nije, nažalost, nemoguće da taj broj West Hamovih navijača ipak bude manji, ali u svakom slučaju raduje i sama pomisao da bismo u četvrtak mogli u Maksimiru imati lijepu nogometnu atmosferu.

Linker
15. svibanj 2024 09:42