Kristijan Jakić je s Eintrachtom izbacio Barcelonu

 JOSE JORDAN Afp
ŠTO JE MISLIO KAPETAN?

Kristijan Jakić s Eintrachtom izbacio Barcelonu, a onda mu je stigla ekspresna poruka od Luke Modrića

Nijemci su s 3:2 slavili na Camp Nou i tako s ukupnih 4:3 izbacili Katalonce iz natjecanja
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2022. 08:46

Eintracht Frankfurt je s ukupnih 4:3 izbacio Barcelonu iz Europske lige. Nakon 1:1 u prvoj utakmici u Njemačkoj, Eintracht je na Camp Nou slavio s 3:2 i tako prošao dalje. Da stvar bude gora za Barcu, sve to je na njihovom stadionu pratilo oko 25.000 Nijemaca koji su karte kupili preko Katalonaca i tako bili nekoliko puta brojniji nego što su trebali biti.

U pobjedi frankfurtskog sastava svih 90 minuta je odigrao Kristijan Jakić. Nekadašnji igrač Splita, Lokomotive i Dinama odigrao je još jednu dobru utakmicu, a nakon svega mu se javio i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Motor Real Madrida, najvećeg Barcinog rivala, i Vatrenih je svojem sunarodnjaku Jakiću poslao poruku koja je sve zaintrigirala. Osim čestitke, Luka je spomenuo i ispunjeno obećanje.

''Bravo! Obećanje ispunjeno", napisao je Modrić Jakiću ispod njegove objave u kojoj slavi prolazak u iduću fazu natjecanja i pobjedu nad Barcom.

Nije jasno na što je točno Luka mislio kada je rekao da je ispunjeno obećanje, ali vjerojatno je Modriću drago što je Eintracht izbacio najvećeg rivala njegova Real Madrida, posebno nakon što je Barca nedavno slavila u El Clasicu s visokih 4:0 i to u Madridu.

Linker
17. lipanj 2024 19:15