HOROR U BEOGRADU

Derbi za 'pamćenje': Divljanje navijača, zapaljena Marakana i - urnebesan autogol!

Zbog raznih navijačkih ispada utakmica je tri puta prekidana, s tim da je u 53. minuti prekinuta na deset minuta jer su navijači Partizana na više mjesta zapalili vatru na tribinama
Piše: HinaObjavljeno: 02. studeni 2013. 21:48

U 11. kolu prvenstva Srbije nogometaši Crvene zvezde su u subotu na Marakani pobijedili Partizan sa 1-0 u 145. vječitom derbiju, ali utakmicu su obilježili brojni navijački izgredi.

Nekoliko sati prije utakmice navijači Crvene zvezde priredili su "zasjedu" fanovima Partizana, a u tučnjavi je ozlijeđeno više osoba. U tučnjavi su korištene drvene palice, metalne šipke i kamenje.

Potom, sat i pol prije derbija na teren Marakane spustili su padobranci u dresovima Zvezde, a navijači Partizana uletjeli su na travnjak pokušavajući istući padobrance, ali ih je policija uspjela spasiti.

Pola sata prije utakmice sukobile su se dvije frakcije navijača Partizana, pripadnici "Zabranjenih" i "Alkatraza".

Zbog raznih navijačkih ispada utakmica je tri puta prekidana, s tim da je u 53. minuti prekinuta na deset minuta jer su navijači Partizana na više mjesta zapalili vatru na tribinama.

Utakmicu je odlučio autogol braniča Partizana Milana Obradovića u 18. minuti, a Zvezda je pobjedom preuzela drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici i sada zaostaje samo bod za vodećim Partizanom.

Linker
28. svibanj 2024 21:13