Michael Taeger/imago Sportfotodienst/profimedia
UZBUDLJIVO U BUNDESLIGI

VIDEO: Kramarić opet zabio, a onda je na scenu lijepom asistencijom stupio bivši igrač Dinama

Bartol Franjić je upisao asistenciju, ali se ozlijedio pred kraj utakmice
Piše: HinaObjavljeno: 19. prosinac 2023. 22:56

Nogometaši Hoffenheima su triput vodili pred svojim navijačima protiv Darmstadta, ali je momčad sa začelja ljestvice njemačke Bundeslige uspjela osvojiti bod odigravši 3:3.

Hoffenheim je poveo u 14. minuti, kad je Andrej Kramarić bio strijelac iz kaznenog udarca. Gosti su izjednačili u 23. minuti, kad je Bartol Franjić asistirao strijelcu Luci Pfeifferu. Ihlas Bebou je prvi od svoja dva pogotka postigao u 28. minuti za novo vodstvo domaće momčadi. Tim Skarke je izjednačio na 2:2 u 57. minuti, Bebou opet donio prednost Hoffenheimu u 66. minuti, a konačnih 3-3 je svojim drugim pogotkom postavio Skarke u 86. minuti.

Kramarić je igru napustio u 73. minuti, a samo dvije minute poslije je na drugoj strani Bartol Franjić doživio ozljedu zbog koje je morao biti zamijenjen. Matej Maglica je u istoj minuti ušao u igru kod Darmstadta.

Hoffenheim je s 24 boda privremeno došao na šesto mjesto, dok je Darmstadt sa 10 bodova još uvijek zadnji, ali je bodovno izjednačen s Mainzom i Union Berlinom, koji ima utakmicu manje.

Kramarićev gol pogledajte OVDJE, a Franjićevu asistenciju OVDJE.

Linker
28. travanj 2024 03:19