Andrej Kramarić će ovoga ljeta vjerojatno napustiti Hoffenheim

 SWEN PFORTNER Dpa Picture-alliance Via Afp
SENZACIJA IZ ITALIJE

Tri velikana žele hrvatskog napadača! Andrej Kramarić će ovog ljeta napraviti transfer karijere?

Hrvatski nogometni reprezentativac ovog ljeta napušta Hoffenheim u kojem je od 2016. godine
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. ožujak 2022. 23:52

Andrej Kramarić je u Hoffenheimu od 2016. godine kada je stigao iz Leicestera, najprije na posudbu, a onda je i otkupljen njegov ugovor. Za njemački je sastav u 210 utakmica zabio 101 gol, te upisao 44 asistencije, a time je postao i najbolji strijelac u povijesti kluba.

Ugovor mu traje do nadolazećeg ljeta, a za sada nije potpisao novi i izgleda da će iz kluba otići potpuno besplatno. Već nekoliko sezona se govorilo o njegovom odlasku iz kluba, ali na kraju je ipak odlučio ostati, a sada izgleda da bi stvarno mogao promijeniti sredinu. Zainteresiranih ne manjka, a Talijani su lansirali pravu senzaciju.

Prema pisanju talijanskog Calciomercata Kramarić je na meti tri najveća kluba iz Serie A Milana, Juventusa i Intera pa bi 30-godišnji hrvatski reprezentativac uskoro mogao napraviti transfer karijere. Ove je sezone u 26 utakmica postigao šest golova i namjestio osam, a talijanski velikani su odlučili krenuti po njega.

Osim što dolazi besplatno, svaki od tri talijanska kluba ima razloga da ga dovede. Juve još ne zna hoće li zadržati Paula Dybalu, a Kramarića vide kao idealnu dopunu Dušanu Vlahoviću i pojačanje koje će dobro funkcionirati u konkurenciji Morate i Moisea Keanea. Kramarić bi im riješio sve probleme u napadu.

Što se Milana tiče, Zlatan Ibrahimović je već u godinama i, čak i da ostane još koju sezonu na San Siru, Kramarić bi mu bio odličan partner u napadu, a i odlična zamjena u trenucima kad je Šveđanin ozlijeđen.

Inter pak ne zna ostaje li Lautaro Martinez u klubu, a rado bi se riješili Alexisa Sancheza koji puno košta, a nema učinak kojim bi opravdao visoka primanja. Hrvatski reprzentativac bi došao besplatno i ne bi bio previše skup, a mogao bi zamijeniti obojicu spomenutih napadača.

Talijani ističu da bi sva tri kluba profitirala Kramarićevim dolaskom, a i njemu ne bi bilo loše otići u bilo koji od tih velikana.

Linker
03. svibanj 2024 03:48