Paul Chesterton/imago Sportfotodienst/profimedia
INSAJDER OTKRIVA

Povremeni Vatreni mijenja adresu nakon samo godinu dana? ‘Nije zadovoljan, mnogi se već raspituju...‘

I ranije se pisalo o interesu senzacionalnog kluba Bundeslige
Piše: SNObjavljeno: 17. prosinac 2023. 12:12

Dion Drena Beljo stigao je u Augsburg u siječnju za tri milijuna eura. Nakon nepunih godinu dana, mogao bi napustiti klub, barem ako je za vjerovati njemačkom insajderu Florianu Plettenbergu.

Spomenuti novinar tvrdi da je Beljo očekivao više u prvoj godini pod dresom Augsburga, stoga bi već u zimskom prijelaznom roku mogao napustiti klub. Povremeni hrvatski reprezentativac ove sezone odigrao je 360 minuta Bundeslige raspoređene u 12 nastupa, no startao je samo u tri.

"Beljo je nezadovoljan svojom minutažom pod trenerom Thorupom i stoga je otvoren za transfer na zimu. Više klubova se raspitivalo. Postoje i ideje o posudbi, više će se znati u nadolazećih nekoliko dana. On je igrač kojeg treba pratiti tijekom siječnja", piše Plettenberg na svojim društvenim mrežama.

Insajder nije otkrio ništa o eventualnoj novoj adresi, no ranije su njemački mediji pisali da je među zainteresiranima Stuttgart, koji je ove sezone apsolutno "procvao". Sjajna momčad Bundeslige našla svjesna je da bi mogla ostati bez Serhoua Guirassyja, koji briljira s 16 nastupa u 12 utakmica i najzaslužniji je za četvrto mjesto (31 bod) Stuttgarta uoči 15. kola prvenstva.

Zamjena bi, čini se, mogao biti upravo Beljo, no situacija sa Stuttgartom uglavnom ne izlazi iz domene glasina. Kako bilo, naš napadač očito nije zadovoljan trenutačnom sredinom i ne treba nas začuditi ako ga u 2024. vidimo s drugom bojom dresa.

Linker
28. travanj 2024 02:05