MATTHIAS KOCH/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
VEĆ SU GA OTPISALI

Nijemci pišu da su Bjelici dani u Berlinu odbrojani, evo kako se on oglasio na tu temu

‘Ne mogu utjecati na to što se piše. Mogu samo utjecati na igru svoje ekipe‘
Piše: Mislav ZnaorObjavljeno: 04. svibanj 2024. 16:04

Prema pisanjima njemačkih medija, Nenad Bjelica sigurno će dobiti otkaz u Union Berlinu, a navodno je samo pitanje hoće li to biti na kraju sezone ili u samoj završnici sezone.

Pred hrvatskog je trenera po dolasku u Berlin postavljen samo jedan cilj, a to je ostanak u Bundesligi. Tri kola prije kraja prvenstva, Union ima 30 bodova i nalazi se samo dva boda iznad "crvene zone". Matematički još uvijek može i izravno ispasti iz elitnog ranga njemačkog nogometa, no prema svemu sudeći sezone će završiti na "sigurnom" 14. ili 15. mjestu na tablici ili 16., koje vodi u razigravanje za ostanak u ligi.

image
JOHN MACDOUGALL Afp

Sljedeću utakmicu Union igra baš protiv izravnog konkurenta Bochuma koji ima jednak broj bodova. Nenad Bjelica najavio je taj dvoboj i prokomentirao glasine o odlasku iz kluba.

- Nisam uopće razgovarao s ljudima iz kluba o tome. Ne mogu utjecati na to što se piše. Mogu samo utjecati na igru svoje ekipe. Trener sam skoro 17 godina. Imao sam situacija u karijeri koje nisu bile jednostavne. Dobro se nosim sa stresom - rekao je pa nastavio:

- Imamo veliku motivaciju da ostanemo u ligi i svi to znaju. To je moj cilj, da ostanemo u Bundesligi i zajedno ćemo uspjeti u tome. Moj fokus je na utakmici s Bochumom.

Linker
04. svibanj 2024 16:04