NORDPHOTO GMBH/RAUCH/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDI
SLIJEDE POSLJEDICE

Bizaran potez bivše zvijezde od 60 milijuna eura: Saznao da neće igrati, a onda umjesto na utakmicu otišao - doma

Zadnji nastup upisao je 30. ožujka protiv Wolfsburga, dok je protiv Eintrachta bio na klupi
Piše: SNObjavljeno: 15. travanj 2024. 14:11

Nakon što je Werder u prvih šest utakmica na otvaranju kalendarske godine osvojio 13 od mogućih 18 bodova, momčad iz Bremena ne zna za pobjedu od 16. veljače, a u nedjelju su teško stradali kod novopečenog prvaka, Bayer Leverkusena, primivši čak pet pogodaka (5:0).

Probleme u momčadi dodatno će pojačati potez Nabyja Keite. Naime, bivši igrač Liverpoola, za kojega je klub s Anfielda prije šest godina platio 60 milijuna eura, nije bio u zapisniku za utakmicu protiv Bayera. Razlog? Nakon što je saznao da neće igrati protiv Apotekara, zaputio se - doma. Umjesto busa, krenuo je prema svojoj kući, otkrio je to sportski direktor Werdera, Clemens Fritz.

image

Naby Keita

OSNAPIX/HIRNSCHAL/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA

Jasno je da gvinejskog veznjaka sada čekaju posljedice, i to vjerojatno teške, a zadnji nastup upisao je 30. ožujka protiv Wolfsburga, dok je protiv frankfurtskog Eintrachta 5. travnja bio na klupi. U Bremen je stigao početkom sezone, a u Bundesligi je skupio samo pet nastupa. Sezonu su mu, kao i cijeli mandat u Liverpoolu, isprekidale ozljede, a čini se da kontinuitet neće moći uloviti niti na njemačkoj adresi.

Linker
16. travanj 2024 12:41