Jose Mourinho
 Reuters / John Sibley Livepic
NIŠTA OD BOMBASTIČNOG TRANSFERA

MOURINHO OBJAVIO VELIKU VIJEST I PREKINUO GLASINE KOJE TRESU ENGLESKU DANIMA 'Nigdje on ne ide! Mi ga volimo i on voli nas!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. listopad 2016. 11:43

Nakon što su se posljednjih dana pojavile glasine da će nezadovoljni Wayne Rooney napustiti Manchester United i vratiti se u Everton, klub u kojem je započeo svoj zvjezdani nogometni put, novinarima se uoči današnjeg ogleda s Burnleyem (16.00) obratio trener Uniteda Jose Mourinho.

Po riječima slavnog Portugalca, ne samo da Rooneyu neće biti dopušten odlazak u Everton u zimskom prijelaznom roku, već Mourinho tvrdi kako ozbiljno računa na slavnog 31-godišnjaka koji u posljednje vrijeme proživljava teške dane i u reprezentaciji i u klubu.

"Ja znam da on još uvijek može igrati na najvišem nivou. On je točno tip igrača kakvog trebam. Ne mogu reći što će biti kad bude imao 32 i više godina, ali ono što mogu reći je da je on vrlo dobar nogometaš, i vrlo važan igrač za našu momčad. Nigdje on ne ide! Mi ga volimo i on voli nas!", u svom je stilu poručio Mourinho i zaključio:

"On nije sretan nakon ovih zadnjih utakmica jer je bio na klupi, ali mislim da bi bio još nesretniji da ne može biti niti na klupi zbog ozljede. Tako da ne postoji nikakav problem. On je moj kapetan. On je kapetan ove momčadi. I tako se ponaša".

Linker
10. svibanj 2024 07:59