Chance Comanche

 Tns/abaca/abaca Press/profimedia
STRAVIČAN ZLOČIN

Užas u SAD-u: NBA košarkaš ubio mladu djevojku, a sada je sve priznao i otkrio grozomorne detalje

Par je ubojstvo planirao od studenog, a košarkaš je priznao da je žrtvu zadavio HDMI kablom
Piše: SNObjavljeno: 20. prosinac 2023. 11:15

Košarkaš Portland Trail Blazersa, 27-godišnji Chance Comanche, na sudu je priznao da je ubio 23-godišnju Maraynu Rodgers, javljaju američki mediji.

Tijelo nesretne djevojke pronađeno je u pustinji u Nevadi, a posljednji put je viđena u Las Vegasu u društvu Comanchea i njegove djevojke Sakari Harnden koja je također osumnjičena za njeno ubojstvo.

Košarkaš je FBI-ju rekao da je svoju djevojku Sakari upoznao prije godinu i pol i otkrio kako je ona od ranije imala problema s ubijenom Rodgers. Par je ubojstvo planirao od studenog, a Comanche je priznao kako je žrtvu u automobilu zadavio HDMI kablom. Košarkaš je djevojku davio 10 sekundi dok nije prestala disati, a njegova djevojka mu je u tome pomagala rukama.

Nakon što su ju ubili, vozili su ju u automobilu i tražili mjesto na kojem će ostaviti leš koji su na kraju bacili u pustinji i s njega obrisali tragove DNK. Istraga je otkrila kako su Chance i Sakari ranije pokušali i nagovoriti treću osobu da izvrši ubojstvo, a u SMS porukama se spominje im Tre. Njemu su nudili tri tisuće dolara da ubije Rodgers, no on nije bio zainteresiran.

Košarkaš je, nakon što je propao plan s Treom, pisao kako žrtvi može slomiti vrat, a Harnden je isplanirala lokaciju na kojoj će ubojstvo biti počinjeno.

Linker
12. svibanj 2024 01:27