Dragan Labović

 JAVIER SORIANO Afp
OTKRIVENA POZADINA SUKOBA

Srbija u šoku: Nekadašnji reprezentativac pretukao taksista, ukrao mu auto, a onda napravio kaos u - vrtiću!

U susjedstvu vlada totalna nevjerica, poznati košarkaš našao se u središtu skandala
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. prosinac 2021. 17:04

Nevjerojatna vijest dolazi iz susjedne Srbije. Tamošnji mediji pišu kako je nekadašnji srpski košarkaški reprezenzazivac Dragan Labović napravio veliki incident u Beogradu. Prema navodima Kurira i Blica, Labović je napravio skandal kakav se rijetko viđa i u filmovima.

Bivši je košarkaš prebio taksista i oteo mu automobil i novac, a onda se odvezao do vrtića 'Veseljko' u Železniku u kojem je zaposlena njegova majka i tamo nastavio divljački pohod. "Tamo je također napravio kaos", piše Sport Blic.

Do sukoba koji je šokirao Srbiju, ali i regiju, je došlo kada je taksist zamolio Labovića da se pridržava epidemioloških mjera.

Taksist je rekao bivšem košarkašu kako bi zbog pandemije trebao sjesti na zadnje sjedište, a Labović je namjerno sjeo na suvozačevo mjesto. Kada mu je taksist rekao kako to nije dozvoljeno, Labović ga je najprije verbalno napao, a skukob je nastavljen i izvan vozila.

Kada su obojica izašli iz automobila, Labović je udario taksista i ukrao mu automobil i novac. Srpski mediji pišu kako je potom otišao i do spomenutog vrtića i tamo nastavio "raditi kaos" no ne ulaze u detalje njegovog divljačkog pohoda. Ubrzo nakon incidenta je i uhićen i protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog krađe automobila.

Linker
28. travanj 2024 03:55