Danko Branković

 RONALD GORSIC Cropix
NOVOSTI POD TORNJEM

Centar Cibone potpisao za Bayern, ali kalit će se u - Srbiji! Odlaze još dva igrača, no klub će biti spašen

Cibona će biti spašena, očekuje se - zajedno s inicijativom Ace Petrovića ili ne, tek treba vidjeti
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 04. srpanj 2022. 17:37

Danko Branković, centar koji je završio sezonu u Ciboni, bez ugovora za sljedeću sezonu, postao je novi igrač euroligaša Bayerna. O zanimanju bavarskog kluba prema Brankoviću govorilo se i ranije, pa ovaj potpis nije iznenađenje. Kao što nije bilo iznenađenje, sudeći po projekcijama da Branković, iako je bio na američkim kampovima uoči drafta, nije izabran od strane nekog NBA kluba. A zbog toga je propustio reprezentativno okupljanje.

image
RANKO SUVAR Cropix

Pa iznenađenje ne bi trebala biti niti odluka da Branković, iako igrač Bayerna, neće tamo tražiti svoje prve euroligaške minute, nego će se u sljedećoj sezoni kaliti na posudbi u Megi, klubu svog agenta Miška Ražnatovića!

Što se tiče još dva Cibonina igrača od protekle sezone, očekuje se da ovoga tjedna Cedevita Olimpija objavi potpis Lovre Gnjidića, kao što se može načuti i da bi Toni Nakić uskoro mogao postati igrač španjolskog Berogana, kojega vodi Veljko Mršić.

I dodajmo kako bi se u sljedećem danima iz Cibone trebali oglasiti o klupskoj budućnosti. Cibona će biti spašena, očekuje se - zajedno s inicijativom Ace Petrovića ili ne, tek treba vidjeti - a vrlo brzo bi se trebali postaviti i okviri za novu sezonu. Već se tu kasni, zapravo...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. srpanj 2024 19:32