Zvezda Partizan neredi

 SCREENSHOT YOUTUBE
NEVIĐENA DRAMA

Video: Totalni kaos u Beogradu! Meč Zvezde i Partizana bio dugo prekinut, navijači gađali suce i igrače

Dugo je trajala peta utakmica finala ABA lige, na kraju je Zvezda slavila u praznoj dvorani!
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 06. lipanj 2022. 23:41

Crvena zvezda obranila je naslov prvaka regionalne ABA lige. U petoj utakmici finalne serije Zvezda je sa 80:77 pobijedila Partizan i tako s ukupnih 3-2 došla do svojeg šestog naslova regionalne košarkaške lige. No, ni ova utakmica nije mogla proći bez navijačkih ekscesa.

U 27. minuti utakmica je prekinuta i to nakon prekršaja kojeg je dobio Nikola Kalinić. Bila je to četvrta osobna greška jednog od najboljih košarkaša Zvezde, a to je bio i povod navijačima te momčadi da počnu na parket bacati razne stvari. Suci Saša Pukl, Tomislav Hordov i Miloš Kolješnić su odmah potrčali u svlačionicu, utakmica je prekinuta, a nakon pauze od 5-6 minuta u svlačionicu su otišli i igrači obje momčadi. Odlučeno je da će se utakmica nastaviti tek kada se isprazni dvorana.

image

. Suci Saša Pukl, Tomislav Hordov i Miloš Kolješnić

ABA LEAGUE J.T.D./DRAGANA STJEPANOVIć

Prekid je trajao više od sat vremena, a nakon što su gledatelji napustili dvoranu, utakmica je nastavljena. Sama utakmica je bila rezultatski neizvjesna, u niti jednom trenutku se nijedna momčad nije rezultatski odvojila, a iako je Partizan većim dijelom izgledao kao bolje momčad, Zvezda je na kraju došla do pobjede i naslov prvaka. Sama utakmica je trajala tri i pol sata.

Najefikasniji igrač pobjedničke momčadi bio je Davidovac s 15 poena. Wolters je dodao 12, Kalinić 11, a Mitrović 10. Kod Partizana je najbolji bio Punter s 27 poena. Avramović je imao 12, a Moore 11 poena.

Inače, prekid u drugom poluvremenu nije bio prvi incident na utakmici. Prilikom izlaska na početku utakmice, igrače Partizana su navijači Crvene zvezde dočekali topovskim udarima i gađanjima raznim predmetima, a i početak drugog poluvremena je kasnio jer su suci tražili da se isprazni prvih 10 redova jednog dijela tribina. Razlog za to pražnjenje je također bila činjenica da je netko s tog dijela tribina pogodio jednog od sudaca prilikom odlaska u svlačionicu u poluvremenu.

>>>VIDEO NEREDA POGLEDAJTE OVDJE!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. lipanj 2024 02:19