Veljko Mršić
 LUKA GERLANC/CROPIX
NOVI PROBLEMI

Izbornik Hrvatske ponovno završio u bolnici! Prebolio je COVID-19, ali stanje mu se opet pogoršalo

Mršić je opet završio u zadraskoj bolnici, gdje će bit podvrgnut dodatnim pretragama.
Piše: T.Puljić/I. GjergjaObjavljeno: 02. ožujak 2021. 15:14

Dvije vezane utakmice Zadra, pobjeda nad Partizanom u subotu i poraz od Zaboka u nedjelju - a sve se to nadovezalo na stres pri u osvajanju Kupu Krešimira Ćosića, pa i kasniji put u Istanbul na zadnju rundu kvalifkacija za Eurobasket na klupi Hrvatske - otežali su postcovid oporavak Veljka Mršića, izbornika Hrvatske i trenera Zadra.

U ponedjeljak ujutro tako je Mršić opet završio u zadarskoj bolnici, gdje će bit podvrgnut dodatnim pretragama. Mršić je obolio krajem prošle godine, a na Badnjak mu se stanje pogoršalo te je tada prvi put završio u bolnici zbog problema s disanjem, jakog kašlja i visoke temperature.

Današnju utakmicu protiv Šibenke tako će ponovo s klupe voditi Ivan Perinčić, koji pak na raspolaganju uz Aleksandra Bursaća (ozljeda koljena) neće imati ni Antonija Jordana koji ne smije igrati jer je u 12. kolu HT Premijer lige (ovo je, naime, zaostala utakmica) nastupao za Vrijednosnice Osijek...

- Imperativ je pobjeda, želimo ostati na prvom mjestu uoči trećeg kruga. Za pobjedu moramo kontrolirati unutarnju igru Mikovića i njihov šut za tri poena. Unatoč skraćenoj rotaciji sa šest-sedam igrača trener Rahimić radi dobar posao tako da očekujem zahtjevnu utakmicu - kazao je Ivan Perinčić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 15:24