Foto: Ranko Suvar / CROPIX / CROPIX
SLUŽBENA POTVRDA U UTORAK

IZNENAĐENJE IZ SUSJEDSTVA, BIŠĆAN VIŠE NIJE TRENER OLIMPIJE? Donio im je dvostruku krunu, ali to ga nije spasilo. Već se spominje ime nasljednika

Piše: Igor KrištaforObjavljeno: 04. lipanj 2018. 17:59

Prema napisima slovenskih medija Igor Bišćan napušta klupu Olimpije.

Odluka bi službeno trebala biti objavljena u utorak, ali slovenski mediji složni su u ocjeni da je odluka već donesena i da je hrvatski trener 'bivši' usprkos osvojenoj dvostrukoj kruni.

"Nakon današnjeg sastanka između predsjednika NK Olimpije i trenera, predsjednik Milan Mandarić će konačnu odluku o daljnoj suradnji s Igorom Bišćanom objaviti sutra", objavili su iz Olimpije.

Slovenski portal dnevnik.si piše kako do naprasnog raskida suradnje dolazi zbog neslaganja na relaciji predsjednik Mandarić-Bišćan. Iako je hrvatski trener odveo klub do dvostruke krune (slovensko prvenstvo i Kup), Mandarić je po medijima znao kritizirati stil igre momčadi, te je naglašavao da je naslov morao biti osiguran puno ranije, a ne u zadnjem kolu.

Neki slovenski mediji otišli su toliko daleko da su već imenovali i vjerojatnog Bišćanovog nasljednika, a najglasnije se spominje ime Slaviše Stojanovića, bivšeg izbornika slovenske reprezentacije.

Bišćanu je Olimpija inače drugi klub u profesionalnoj trenerskoj karijeri nakon Rudeša. S ljubljanskim klubom ugovorno je vezan još godinu dana, a u 42 utakmice koliko ih je vodio pretrpio je tek 4 poraza.

Linker
14. svibanj 2024 16:00