CHRISTOPHE SIMON Afp
FANTASTIČAN POTEZ

VIDEO: Impresionirao nogometni svijet! Reakcija Vatrenog postala hit: ‘Ovo je bilo munjevito‘

Dominik Livaković bio je u prvom poluvremenu najbolji pojedinac iz hrvatskih redova
Piše: SNObjavljeno: 24. lipanj 2024. 22:03

Hrvatska u Leipzigu igra odlučujući susret grupne faze Europskog prvenstva u Njemačkoj. Prvo poluvrijeme ostavilo je podijeljene dojmove, Vatreni su dominirali prvih dvadesetak minuta, drugih dvadesetak pripalo je Talijanima, da bi u završnici poluvremena zavladao svojevrsni status quo.

I dok je ‘hrvatski period‘ obilježio fenomenalan dalekometni udarac Luke Sučića, kod kojeg se sjajnom obranom istaknuo Gianluigi Donnarumma, herojske intervencije, u periodu kada su Azzurri bili dominantni, zabilježio je i Dominik Livaković. Prvo je u 27. minuti fantastično obranio udarac Alessandra Bastonija glavom, da bi u 36. spriječio i neugodni pokušaj Lorenza Pellegrinija.

OBRANU POGLEDAJTE OVDJE

image
GABRIEL BOUYS Afp

Reakcija hrvatskog vratara ubrzo je postala hit na društvenim mrežama, a obranom Livakovića ostao je fasciniran i analitičar Sky Sportsa Peter Smith.

- Livaković je jedan od najboljih čuvara mreže na svijetu. Njegove munjevite reakcije ovdje su se sjajno prikazale. Super refleksi da spriječi Italiju! - rekao je Smith i dodao:

- Naravno, Bastoni je trebao uputiti udarac u stranu. Tada Livaković ne bi imao šanse sa snagom udarca koja je bila upućena.

Linker
24. lipanj 2024 22:15