ŽELI POSTATI SLIKAR

Zvuči kao prvoaprilska šala, no Jim Carrey mrtav ozbiljan tvrdi da ide u mirovinu: ‘Dosta mi je!‘

Predomislit ću se samo ako mi anđeli donesu scenarij pisan zlatnom tintom, objasnio je slavni komičar s karijerom dugom 40 godina

Jim Carrey povlači se iz svijeta filma jer je, kaže, napravio dovoljno

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavni komičar Jim Carrey razmišlja o umirovljenju od glume nakon svog idućeg filma "Sonic: Super jež 2". Nakon 40 godina u filmskoj industriji, 60-godišnji glumac smatra kako "ima dovoljno" te da je "učinio dovoljno".

Izjava je izvučena iz njegova intervjua za Access Hollywood i objavljena na 1. travnja, ali prenijeli su je mnogi svjetski mediji poput Peoplea, Mirrora, Varietyja i drugih.

Ako sve skupa nije dobar štos, Carrey je mrtav ozbiljan otkrio kako će se umiroviti napomenuvši: "Pa, odlazim u mirovinu, prilično sam ozbiljan. Ovisi, ukoliko mi anđeli donesu neki scenarij pisan zlatnom tintom, koji će mi govoriti da je prilično bitan da ga ljudi vide, mogao bih prihvatiti. Mogao bih nastaviti tom cestom, ali uzimam odmor. Volim svoj miran život i uistinu volim stavljati boju na platno, i volim svoj duhovni život, i osjećam, iako je to nešto što nikad nećete čuti da slavna osoba kaže dok je svijeta - dosta mi je. Napravio sam dosta i dosta mi je".

image

Uloga negativca u Sonic 2 mogla bi mu biti posljednja

Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia

Inače, Carrey je bio jedna od hollywoodskih zvijezda koja je među prvima osudila šokantni trenutak kad je Will Smith ošamario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara, nakon što je komičar usporedio Jadu Pinkett Smith s GI Jane. Dapače, izjavio je kako je Smith trebao biti odmah uhićen.

"Smučilo mi se od ovacija. Hollywood je pokazao svoje beskičmenjaštvo i osjećao sam kako je to jasna indikacija da više nismo cool klub", kazao je tada Carrey.

image
Matteo Chinellato/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia

Nakon Chrisove odluke da ne digne tužbu protiv Smitha, dodao je: "Ja bih objavio istog jutra da tužim Willa za 200 milijuna dolara jer taj video će biti vječan. Ako želiš vikati iz publike i pokazati svoje neslaganje ili reći nešto o tome na Twitteru, nemaš pravo došetati na pozornicu i odalamiti nekoga po licu jer je nešto rekao. To nije eskaliralo, došlo je niotkuda jer se Willu nešto događa iznutra što ga čini frustriranim. Nemam ništa protiv Willa Smitha. Učinio je izvrsne stvari. Ali to nije bio dobar trenutak. Bacio je sjenu na svačiji blistavi moment".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:54