IZNENADNA SMRT

Zvijezdi X Factora iznenada preminula supruga na dan vjenčanja: ‘Srce mi je nepovratno slomljeno‘

‘Iskreno, ne znam kako ću dalje, ali znam da moram skupiti svu snagu koju imam za našeg malog dječaka‘ - poručio je

Tom Mann sa suprugom Danielle

 Instagram

Zvijezda 'X Factora' Tom Mann otkrio je da je njegova zaručnica Danielle Hampson (34) umrla u subotu - ujutro na dan njihova vjenčanja.

Pjevač (28) joj je na društvenim mrežama odao srcedrapajuću počast te otkrio da je ljubav njegova života i majka njegova osmomjesečnog sina preminula u ranim jutarnjim satima.

Pjevač i tekstopisac, koji je slavu stekao u bendu Stereo Kicks, podijelio je fotografiju svoje supruge i njihova sina Bowieja te priznao da se osjeća 'potpuno slomljeno', ali se također zakleo da će ostati jak zbog djeteta.

Njih su se dvoje prošlog mjeseca vratili s odmora na Sardiniji, a Danielle se nije žalila na nikakve zdravstvene probleme tako da je uzrok njezine smrti i dalje nepoznat.

"Ne mogu vjerovati da pišem ove riječi, ali moja draga Dani - moja prijateljica, moje sve i puno više od toga, ljubav mog života - preminula je u ranim jutarnjim satima u subotu, 18. lipnja. Ono što je trebao biti najsretniji dan u našim životima završilo je kao nepovratno slomljeno srce. Osjećam se kao da sam isplakao ocean. Nikada nismo uspjeli doći do oltara, ili izreći svoje zavjete, otplesati naš prvi ples, ali, Danielle, znam da ti znaš da si bila cijeli moj svijet i najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Nosit ću ovaj prsten koji sam trebao nositi kao znak moje bezuvjetne ljubavi prema tebi", napisao je shrvani suprug na Instagramu.

Također se zakleo da će ostati jak zbog njihova sina. "Potpuno sam slomljen dok pokušavam obraditi ovu tužnu informaciju i, iskreno, ne znam kako ću dalje, ali znam da moram skupiti svu svoju snagu koju imam za našeg malog dječaka. Znam da neću biti ni blizu roditelja kakva si ti bila, ali obećavam ti da ću učiniti sve da odgojim Bowieja baš onako kako smo oduvijek željeli. Obećavam ti da će on znati koliko je njegova mama bila nevjerojatna. Obećavam da ću te učiniti tako ponosnom. Bila si najljepša osoba i iznutra i izvana. Najnevjerojatnije biće i duša od čovjeka. Izgubili smo tako posebnu osobu i siguran sam da ćemo vidjeti silnu ljubav koja to odražava. Pokušat ću pronaći mir u vašim porukama i komentarima, ali trenutno tugujem i još ću jako, jako dugo tugovati. Draga moja Dani, najsjajnija zrako svjetla u svakoj prostoriji, moj svijet bez tebe je ništa drugo nego tama. Zauvijek ćeš mi nedostajati", dodao je Mann.

Par je bio u vezi od 2015. godine, a u prosincu 2019. objavili su da su se zaručili. Tom ju je nazvao svojom 'budućom ženom' nakon što ju je zaprosio u jednom londonskom jazz kafiću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:05