VELIKA TRAGEDIJA

ZVIJEZDI SAPUNICA ISKLJUČILI APARATE ZA ODRŽAVANJE NA ŽIVOTU Umrla je mjesec dana nakon prometne nesreće u kojoj joj je poginula najuža obitelj

 
Jessica Falkholt
 Profimedia, Caters News

Zvijezdi australske sapunice Jessici Falkholt isključili su aparate koji su je održavali na životu, dva tjedna nakon teške prometne nesreće, javljaju australski mediji. Prometna se nesreća dogodila dan nakon Božića u New South Walesu, a pritom su joj poginuli roditelji, sestra i vozač drugog automobila, piše BBC.

Glumica (29) je nakon teške nesreće primljena u bolnicu i operirana, no ostala je u komi. Stanje joj se nije popravljalo. Odluku o isključivanju aparata donijela je obitelj dan nakon pogreba ostatka obitelji.

Na službenoj stranici serije ‘Home and Away’ na Twitteru kolege i prijatelji oprostili su od nje. Televizija Network Seven, koja emitira sapunicu, nakon nesreće je objavila priopćenje: ‘Premda nije bila dugo s nama, kad jednom postanete dio obitelji ‘Home and Away’, zauvijek ste dio te obitelji.’

Lik koji je utjelovila Falkholt pojavio se u sapunici 2016., no ona se emitira još od 1988. godine i jedna je od najuspješnijih australskih serija. Ove godine izlazi američki film ‘Harmony’ u kojem je glumila nakon serije.

Jessicini roditelji Lars i Vivian poginuli su na mjestu događaja, a njezina sestra Annabelle umrla je u bolnici tri dana kasnije.

RIP Jessica,Annabelle,Vivian and Lars Falkholt. gone way too soon #JessicaFalkholt

A post shared by Ian (@ianod91) on

Australska policija još uvijek istražuje okolnosti prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao i 50-godišnji Craig Whittall, vozač drugog automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:43