JEDVA DOČEKALA

Zvijezda serije ‘CSI: Miami‘ opet u Lijepoj našoj: ‘Ovo mi je jedna od najdražih zemalja!‘

Eva LaRue poslije Splita zaputila se na otok Hvar, a sljedeći tjedan namjerava posjetiti i Dubrovnik. S njom su stigli i prijatelji
Eva LaRue
 INSTAGRAM

"Vratila sam se u prekrasnu Hrvatsku!", govori Eva LaRue (53) u videu koji je objavila na Instagramu, a snimila ga je u Splitu.

- Dobili smo negativne Covid-19 testove i uputili se prema jednoj od mojih najdražih zemalja - napisala je na društvenoj mreži popularna američka glumica, koju pamtimo po ulozi u hit TV seriji "CSI: Miami".

U Splitu je, između ostaloga, strpljivo pozirala s osobljem kavane Lvxor, iz koje "puca" spektakularan pogled na katedralu sv. Dujma i 1700 godina star carski trg Peristil.

Na Jadranu boravi s prijateljima, a sudeći po njihovim komentarima na Instagramu, svi su oduševljeni prirodnim ljepotama, poviješću i gastronomskom ponudom Lijepe naše.

Simpatična i pristupačna Eva poslije Dioklecijanova grada zaputila se na otok Hvar - ondje je odsjela u luksuznom hotelu Palace Elisabeth, a osim razgledavanja gradskih znamenitosti, večerala je i u popularnom restoranu Gariful, omiljenom među celebrityjima.

- Ova jedinstvena žena očarala nas je svojom pozitivnom energijom i osmijehom - objavilo je osoblje restorana na Instagramu.

Zvijezda televizijske uspješnice "CSI: Miami" sljedeći tjedan planira obići i Dubrovnik, a ovo joj je treći posjet Hrvatskoj.

Prvi put kod nas je bila 2017. Tad su joj odredišta bili Hvar, Šolta, Split, Zadar, Korčula i Dubrovnik, a godinu dana poslije istraživala je Istru.

Svestrana Eva definitivno se opet pokazala kao jedna od najboljih slavnih ambasadorica hrvatskog turizma.

View this post on Instagram

Emmy Award Winning American actress and model visited Gariful restaurant again this year. We are talking about Eva LaRue. This unique woman enchanted us with her positive energy and smile.⁠ @evalarue ⁠ READ MORE ABOUT HER VISIT ON OUR BLOG POST - link in bio ?⁠ ⁠ #gariful #evalarue #actress #model #american⁠ ⁠ ? Summer with Gariful signature⁠ ?+38521742999⁠ ? Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ⁠ ⁠ #garifulrestaurant #garifulhvar #food #foodlover #foodinspo #dalmatian #freshfish #adriaticsea #seafood #dailycatch #fishrestaurant #luxurylifestyle #luxuryhomes #exclusiverestaurant #finedinning #dalmatia #fishrestaurant #travelphoto #croatia #hvar #lobster ⁠

A post shared by RESTAURANT GARIFUL (@restaurantgarifulhvar) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 00:11