PREMINUO DO BOLNICE

Zvijezda kultne serije tragično izgubila supruga: Pogodio ga grom, nisu ga uspjeli oživjeti

Tragedija je nagnala nautičare i stručnjake za zaštitu od munja da apeliraju na ljude i upozore ih o opasnostima

Will Friend i Bevin Prince

 Instagram

Will Friend, suprug zvijezde serije ‘One Tree Hill‘ Bevin Prince, umro je u dobi od samo 33 godine nakon što ga je pogodio grom. Tragični se incident dogodio u nedjelju na brodu u blizini otoka Mansonboro u Sjevernoj Karolini, stoji u izvješću. Lokalni mediji navode kako su djelatnici hitne pomoći odmah krenuli s oživljavanjem, no preminuo je u kolima na putu prema bolnici.

Tragedija je nagnala nautičare i stručnjake za zaštitu od munja da apeliraju na ljude i upozore koliko je opasno biti na vodi ili na plaži tijekom oluje.

Inače, Will i šest godina starija Bevin vjenčali su se 2016., a ona je slavu stekla upravo ulogom u hit seriji gdje glumi Bevin Mirskey.

Nakon tragedije, Bevinina najbolja prijateljica Odette Annable na Instagramu je Willu napisala posljednji pozdrav, uz niz zajedničkih fotografija. U svom je postu, između ostalog, napisala: "Nezamisliva se stvar dogodila i moramo reći zbogom još jednom prijatelju". Otkrila je kako se osjeća "nestvarno" jer mora pisati takav post i kazala kako je "bilo sasvim normalno" biti tisućama kilometara udaljena od svoje najbolje prijateljice znajući da je ona s njim. Nadalje mu je zahvalila za "dar" koji je dao svima koji su ga poznavali, te dodala: "Bio si savršen za nju na svaki mogući način. Podržavao si njene snove, napravio si da se osjeća bitnom, obožavao si je svakim djelićem svoje duše i zauvijek ću biti zahvalna što sam svjedočila takvoj ljubavi".

U nastavku je Odette napisala kako joj se srce slamalo dok je razgovarala s najboljom prijateljicom koja je "izgubila ljubav svog života", a uz to "svijet je izgubio jednu stvarno, stvarno dobru osobu".

"Znam da ćeš i dalje biti s njom i svojom prekrasnom braćom i obitelji, kao i obitelji Prince. I svi ćemo osjećati kako širiš svjetlo i ljubav kroz svakoga koji je imao sreću da te dovoljno poznaje", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:32