NEMA POSLA

Zvijezda ‘Kućanica‘ o životu nakon izlaska iz zatvora: ‘Teško mi je, kao da mi je stari život umro, i ja skupa s njim‘

Prošlog je prosinca prekinula šutnju u vezi burnog razdoblja života njezine obitelji

Prizor iz ”Kućanica”

 The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia

Felicity Huffman "još uvijek procesira" život i svoje odluke nakon skandala oko falsificiranja upisa na sveučilište i 11 dana koje je odslužila u zatvoru zbog svoje upletenosti u tu muljažu. Glumica je, naime, platila 15.000 dolara osobi iz tvrtke specijalizirane za pripremu testova SAT za upis na američka sveučilišta, a sve kako bi popravila rezultate svoje kćeri.

Prema Page Sixu, 61-godišnjoj je glumici "teško odgovoriti na pitanje kako je", no tvrdi da je "dobro sve dok su njezina djeca i muž također dobro". Također je istaknula da "nije puno radila" nakon izlaska iz zatvora u listopadu 2019. godine, a ističe kako pilot epizodu jedne serije u kojoj je trebala glumiti ABC ipak nije prihvatio.

image

Felicity Huffman

Amy Sussman/Getty Images/Profimedia

- Kao da mi je stari život umro i ja sam umrla s njim - dodala je.

Huffman je također glumila u pilot epizodi za ABC, u kojoj je utjelovila vlasnicu bejzbolskog tima iz niže lige, no ni taj projekt nije prihvaćen.

Glumica poznata po ulozi u seriji "Očajne kućanice" osuđena je na dva tjedna zatvora nakon što je priznala krivnju da je nekome platila 15 tisuća dolara kako bi popravila rezultate ispita svoje kćeri Sophije Grace Macy 2019. godine. Službeno je optužena za prijevaru i ucjenu, a glumica je odslužila svoju kaznu u Federalnoj zatvorskoj ustanovi u Kaliforniji. Osim toga, naređeno joj je da plati kaznu od 30 tisuća dolara, odsluži 250 sati društveno korisnog rada i bude pod nadzorom, na slobodi, godinu dana.

Uz Sophiju Grace, koja sada ima 23 godine, sa svojim suprugom, zvijezdom serije "Besramnici", Williamom H. Macyjem, ima i 21-godišnju Georgiu Grace Macy. Sophia je na kraju sama polagala testove SAT i primljena je na Sveučilište Carnegie Mellon u Pittsburghu.

Inače, Huffman je prošlog prosinca prekinula njezinu šutnju u vezi burnog razdoblja života njezine obitelji.

- Ljudi pretpostavljaju da sam ušla u ovo tražeći način da prevarim sustav i sklapam poslovične kriminalne poslove u zabačenim uličicama, ali to nije bio slučaj - rekla je za ABC7. Zatim je objasnila da je slijepo slijedila Williama "Ricka" Singera, trenera koji priprema učenike za koledž, i istaknula je kako on stoji iza cijele sheme.

- On je preporučivao programe i mentore i bio je stručnjak. I nakon godinu dana, počeo je govoriti da moja kći neće upisati niti jedan od fakulteta koje želi i tako sam mu povjerovala - podijelila je.

- Kada je polako počeo predstavljati kriminalni plan, činilo se kao da je to moja jedina opcija da svojoj kćeri pružim budućnost, pa sam se osjećala kao da bih bila loša majka da nisam to učinila - ističe Huffman.

image

Felicity Huffman i Doug Savant u "Kućanicama"

Abc Collection/Everett/Profimedia

Podsjetimo, ona nije bila jedina slavna osoba koja je završila u zatvoru zbog sličnog skandala. Zvijezda serije ‘Puna kuća‘ Lori Loughlin neslavno je osuđena na dva mjeseca iza rešetaka jer je lažirala sudjelovanje svojih kćeri u veslačkom timu njezine srednje škole kako bi dobila stipendiju za Sveučilište Južne Kalifornije.

Osim zatvorske kazne, pristala je platiti kaznu od 150 tisuća dolara i odraditi 100 sati društveno korisnog rada nakon što je priznala krivnju. Njezin suprug, modni dizajner Mossimo Giannulli, odslužio je pet mjeseci u zatvoru, platio kaznu od 250 tisuća dolara i odradio 250 sati društveno korisnog rada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:42