BRETT GELMAN

Zvijezda hit serije: ‘Želim biti glavna zvijezda s kojom se drugi žele seksati ili se oženiti za mene‘

Komentirao je da bi mu u 1970-ima to bilo lakše postići zato što je Hollywood bio otvoreniji prema tuđim ukusima

Brett Gelman

 Lisa O‘connor/Afp/Profimedia/Lisa O‘connor/afp/profimedia

Američki glumac i komičar Brett Gelman priznao je da želi napredovati u karijeri te postati vodeća zvijezda s kojom se drugi žele ‘seksati’ ili se ‘oženiti’ za njega.

Najpoznatiji po ulozi u Netflixovu hitu ‘Stranger Things’, gdje je utjelovio teoretičara zavjere Murraya Baumana, Gelman je iskreno progovorio o svojim željama u razgovoru za The Journal.

- Idem prema tome da me drugi više vide kao nekoga s kim se žele ‘seksati’ ili ‘oženiti’, priznao je 46-godišnji glumac.

Osvrćući se na 70-e godine, Gelman je komentirao da bi mu u to vrijeme možda bilo lakše to postići zato što je Hollywood bio otvoreniji prema tuđim ukusima.

Objasnio je i da misli da mu dodjeljuju kontroverzne muške uloge jer znaju da će on u te likove unijeti element ljudskosti. Također je istaknuo kako je ponosan što je pomalo neobičan, dodavši da je užasno što ljudi više ne žele gledati ‘prezrene muške likove’ na malim ekranima. Gelman bi želio filmovima podsjetiti ljude da živimo u ‘oštećenom društvu’ i napominje da se svi ‘ljuljamo u potpunom ludilu’.

image

Winona Ryder i Brett Gelman u seriji ‘Stranger Things‘

Netflix/Everett/Profimedia/Netflix/everett/profimedia

Kada je riječ o njegovim planovima za budućnost, prethodno je izjavio za The Guardian da je zbog uloge u seriji ‘Stranger Things’ shvatio da želi biti akcijska zvijezda.

- Oduvijek sam sebe doživljavao kao negativca, ali serija mi je otvorila mogućnost da budem heroj. Želio bih biti ta zabavna akcijska zvijezda. To je definitivno nešto na što sam trenutno fokusiran, priznao je tada.

Što se tiče pete i posljednje sezone serije, komentirao je kakvom se ishodu nada kada je riječ o Murrayu Baumanu, mnogima omiljenom liku serije.

- Hoću li umrijeti? Zaista nemam pojma što nas čeka. Matt i Ross (tvorci serije) izrazito su tajnoviti i ja to poštujem. Ne forsiram ih previše da mi kažu, ali nadam se da neću umrijeti. Bila bi velika šteta da (Murray Bauman) umre, rekao je za Hollywood Reporter.

U kolovozu su braća Matt i Ross Duffer otkrili da su započeli pisanje pete i posljednje sezone serije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:14