MRAČNE TAJNE

Zvijezda dječjih serija nakon dva desetljeća odlučila prekinuti šutnju: ‘Seksualno me zlostavljao...‘

Premijera serije ‘Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV‘ zakazana je za 17. i 18. ožujka

Drake Bell

 Screenshot/YouTube/

Drake Bell će u nadolazećoj seriji ‘Investigation Discovery‘ prekinuti šutnju o žestokim optužbama da ga je trener dijaloga na Nickelodeonu seksualno zlostavljao dok je bio maloljetan.

Prema Page Sixu, u opisu epizode nadolazeće serije "Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV" u kojoj Bell priča o ovom uznemirujućem događaju stoji: “Bivša zvijezda Nickelodeona Drake Bell javno će, po prvi put, podijeliti priču o zlostavljanju koje je trpio od Briana Pecka".

image

Drake Bell

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

- Kad sam čuo da je Brian Peck bio seksualni predator, odmah sam se zapitao koga je povrijedio - kaže glumac Bryan Hearne u snimci, odnosno, najavi emisije. Bivša zvijezda Nickelodeona, Giovonnie Samuels, zatim dodaje da ne zna "kada se spomenuti slučaj dogodio".

image

Drake Bell i Josh Peck

Sbm/Picturelux/Hollywood Archive/Profimedia/Sbm/picturelux/hollywood Archive/profimedia

Zatim vidimo prizor Bella koji ulazi u slabo osvijetljenu sobu i gleda u kameru kao da je spreman konačno podijeliti svoju stranu priče. Točni detalji njegovog zlostavljanja još nisu objavljeni. Premijera serije "Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV" zakazana je za 17. i 18. ožujka.

Naime, bivši redatelj radio je na Nickelodeonovom hitu "The Amanda Show", seriji u kojoj je Bell glumio. Peck, koji sada ima 63 godine, 2003. je uhićen pod optužbom za bludne radnje nad djetetom i oralni odnos s osobom mlađom od 16 godina. Godinu dana kasnije, osuđen je za seksualno zlostavljanje nepoznatog glumca Nickelodeona i osuđen na 16 mjeseci zatvora.

image

Drake Bell

Screenshot/YouTube/

Bell je navodno bio spomenuti maloljetnik u tom slučaju. Bivša dječja zvijezda nastavila je glumiti u seriji "Drake i Josh", od 2004. do 2007., nakon što se navodno zlostavljanje dogodilo. Alum serije "Boy Meets World", Will Friedle, nedavno je progovorio o tome kako ga je Peck navodno tretirao i govorio o bliskom odnosu koji je nekoć gajio s osuđenim zločincem.

- Nisam baš išao na zabave. Nisam baš bio za te stvari, no nakon što sam snimio ‘Boy Meets World‘, taj tip se toliko uvukao u moj život, radili smo na još tri projekta zajedno - rekao je glumac, poznat po ulozi Erica Matthewsa.

- Osoba koju je predstavljao je bila sjajna, duhovit tip koji je bio stvarno dobar u svom poslu, a ti si se htio družiti s njim... Viđao sam ga svaki dan, družio se s njim svaki dan, razgovarao s njim svaki dan - podijelio je svoju priču Friedle.

Kad je Peck bio optužen za seksualno zlostavljanje, oba su se glumca složila podržati ga na sudu.

- Sjedili smo u toj sudnici, ali s pogrešne strane - rekao je Friedle.

- Žrtvina majka se okrenula i rekla: ‘Pogledaj koje si poznate ljude doveo sa sobom, no to ne mijenja ono što si učinio mom djetetu.‘ Nakon te izjave samo sam sjedio tamo i želio umrijeti - prepričao je.

- Okrenuo nas je protiv žrtve i sada smo u njegovom timu. To je stvar na koju gledam unatrag kao na svoju vječnu sramotu - zaključio je Friedle.

Nejasno je što je u konačnici navelo Bella da konačno istupi nakon desetljeća anonimnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:47