JAVILA SE VIDEOM

Zvijezda Bridgertona završila u bolnici zbog problema s mentalnim zdravljem: ‘Nisam bila posve iskrena...‘

Ruby Barker obratila se fanovima iz bolnice te rekla da je odlučila uzeti malu stanku i odmoriti se od svega

Glumica Ruby Barker

 /Instagram

Mlada britanska glumica Ruby Barker, jedna od zvijezda Netflixove superuspješnice "Bridgerton", trenutno je u bolnici zbog problema s mentalnim zdravljem.

No, Ruby (25), koja u "Bridgertonu" glumi Marinu Thompson, nije odlučila skrivati svoje probleme i praviti se kao da je sve u savršenom redu. Naprotiv, obratila se svojim pratiteljima na društvenim mrežama u videu koji je snimila u bolnici.

image

Ruby Barker, Bridgerton

/Netflix

- Svaki tjedan za mene je tjedan mentalnog zdravlja. Osjećam kao da nisam bila potpuno iskrena sa svojim pratiteljima, pa ovo sada radim zbog njih. Vrijeme je da budem otvorena. Istina je da se borim s problemima još od Bridgertona. Hvala svima što me podržavate, vaša me ljubav drži - napisala je Barker u objavi uz video.

U snimci je rekla malo više o razlozima zbog kojih boravi u bolnici.

"Bolje sam. Bio sam jako bolesna dulje vrijeme. Iskreno, mučila sam se. Trenutno sam u bolnici, ali uskoro ću biti otpuštena", objasnila je glumica, ohrabrujući i svoje fanove da, ako osjećaju da im to treba, uzmu stanku.

"Napravit ću mali predah, radi sebe. A isto preporučujem i svima koji to trebaju, učinite si uslugu, odmorite se."

Rekla je da su joj liječnici dali dijagnozu, no obećala je da će o tome govoriti neki drugi put.

image

Ruby Barker, Bridgerton

/Netflix

"Imam dijagnozu i to je dobro. Prekrižila sam neke stvari, oprostila sam samoj sebi, povlačim crtu. Nisam mogla nastaviti smjerom kojim sam prije išla. Morala sam se promijeniti i to sada pokušavam učiniti", kazala je glumica.

Njezin profil preplavili su komentari podrške. Mnogi su joj čestitali na otvorenosti i iskrenosti oko ove teme o kojoj ljudi još uvijek često šute.

- Jako je važno biti otvoren i iskren. Drago mi je da si bolje - napisao je jedan pratitelj, a drugi dodao da je Ruby "hrabra, lijepa i inspirativna mlada žena".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:09