BOMBA U 50-IMA

Zvijezda ‘Baywatcha‘ pozirala u donjem rublju i poručila hejterima: ‘Ja prestara i očajna? Mogu raditi što želim‘

Glumica se nedavno pridružila OnlyFansu, platformi za odrasle gdje se često objavljuju erotski sadržaji

Donna D‘Errico

 Profimedia

Američka glumica i manekenka Donna D’Errico pozirala je u donjem rublju te se pohvalila svojom nevjerojatnom figurom u 54. godini.

- O ne, nije valjda objavila fotografiju u donjem rublju. O, da, jesam. Sviđa mi se ova fotografija. Mislim da izgledam lijepo, napisala je u opisu objave na svom Instagram profilu.

Objava je uslijedila nakon što je glumici rečeno da je ‘prestara’ da na društvenim mrežama objavljuje fotografije sebe u donjem rublju.

- Dosta žena se žalilo na video koji sam objavila u bikiniju jer su mislile da sam ‘otmjenija od toga’, ‘prestara da nosim bikini’ i ‘očajna’, započela je zvijezda serije ‘Baywatch’ u objavi na svom Instagramu.

- Sada ću vam reći nešto što bi vas moglo iznenaditi. Zapravo mogu nositi i raditi doslovno što poželim. Tako da, evo jedna fotografija mene u bikiniju na stoliću za kavu, dodala je.

Također, D’Errico je nedavno podijelila objavu u kojoj se pohvalila da je već dvije godine trijezna.

- Danas su točno dvije godine bez alkohola u mom životu, napisala je.

- Ne nedostaje mi. Radila sam, sama odgajala djecu, borila se, gledala kako moja djeca odrastaju. Izgubila sam svoju majku te pala u depresiju, nastavila je glumica te dodala kako je ‘nekoliko stvari učinila kako treba’.

- Prvo, moja djeca su ispala nevjerojatna, tako da sam dobro postupila. Drugo, nikada nisam prestala glumiti, nikada nisam odustala od svoje strasti. Kada nisam glumila, pisala sam scenarije, objasnila je.

Glumica se, inače, pridružila OnlyFansu, platformi za odrasle koja često objavljuje erotske sadržaje, istaknuvši kako smatra da je ono što zvijezde stavljaju na OnlyFans zapravo vrlo slično onome što stavljaju na Instagram.

- Sve te slavne osobe objavljuju svoje gole i toples fotografije ovdje na Instagramu i Twitteru, cijelo vrijeme prekrivajući svoje intimne dijelove rukama, napisala je.

image

Donna D‘Errico

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

- Dobivaju tisuće lajkova i komentara koji govore o pozitivnom tijelu, samopouzdanju i osnaživanju, ali uzmite tu istu fotografiju te iste slavne osobe i stavite je na OnlyFans gdje ona može kontrolirati tko je vidi i onda će tamo biti odvratna, zaključila je.

image

Donna D‘Errico u seriji ‘Baywatch‘ 1996.

Kathy Hutchins/Zuma Press/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 18:43