SADA JE SKROMNIJI

Zvijezda 90-ih iskreno o svojim mračnim danima: ‘Upao sam u jamu noćnih klubova i djevojaka. Seksao sam se k‘o lud‘

Naglasio je da nikada nije ni dotaknuo droge tijekom hedonističkih dana svoje mladosti

Peter Andre

 Screenshot/YouTube/

Peter Andre doživio je živčani slom na vrhuncu svoje glazbene karijere devedesetih, prenosi Daily Mail.

image

Peter Andre 2007. godine

Âuppa/Topfoto/Topfoto/Profimedia/Âuppa/topfoto/topfoto/profimedia

Pjevač, koji danas ima 50 godina, potražio je psihijatrijsku pomoć u dobi od 25 godina nakon što je pao u "jamu noćnih klubova i djevojaka", a proveo je i šest godina na psihijatrijskim odjelima i lijekovima. Iako je ovaj glazbenik poznat po hitu "Mysterious Girl" naglasio da nikada nije ni dotaknuo droge tijekom hedonističkih dana svoje mladosti, priznaje da se izgubio tijekom tog razdoblja jer se "puno seksao".

- Bio sam vrlo nesiguran. Pokušao sam se dokazati jer godinama nisam bio prihvaćen - istaknuo je Andre. Objasnio je kako mu je "bilo dosta one osobe koja je postao".

image

Peter Andre i Katie Price

Keith Mayhew/Newscom/Profimedia/Keith Mayhew/newscom/profimedia

Nakon živčanog sloma, Peter se vratio u svoju obiteljsku kuću u Australiji, a onda se vratio u SAD i sakrio od javnosti. Inzistira na tome da je danas potpuno druga osoba, puno skromniji i smireniji, a svoju aroganciju tijekom mlađih dana opisuje kao "obrambeni mehanizam".

- U devedesetima su dečki mislili da im vrebam djevojke, ali sada ne prijetim ni na koji način, obliku ili formi - rekao je.

image

Peter Andre 1997. godine

Patrick Hertzog/Afp/Profimedia/Patrick Hertzog/afp/profimedia

Peter Andre ponovno je postao popularan 2004. kada se pojavio u ITV-ovom reality showu "I’m A Celebrity... Get Me Out Of Here!", gdje je upoznao svoju sada već bivšu suprugu Katie Price.

Ono što je impresivno je da ovaj glazbenik ima uspješnu estradnu karijeru koja traje više od 30 godina, a sa samo 16 godina je prvi put potpisao diskografski ugovor. Tvrdi da su njegova "ljubaznost" i "nevjerojatan tim" pomogli da "ostane u igri" tako dugo.

- Ako si dobar u ovoj industriji i slažeš se s ljudima, to ne znači da nećeš pasti, no kada pokušavate ustati, ti ljudi će posegnuti za vama i pomoći vam jer ste bili dobri - objasnio je Andre.

image

Peter Andre

Screenshot/youtube/

Inače, Peter se prvi put proslavio 1989., kada je sa 16 godina postao natjecatelj u australskom talent showu pod nazivom "New Faces". Kao rezultat uspjeha na showu, ponuđen mu je ugovor za snimanje glazbe. Peter je zatim poslan u Ujedinjeno Kraljevstvo gdje je snimio svoj debitantski singl "Drive Me Crazy" i pjesmu koja je označila prekretnicu u njegovoj karijeri, "Gimme Little Sign". Nakon kratkog pada popularnosti, Peter je nastavio graditi karijeru u području reality emisija sa svojom prvom suprugom, Katie Price nakon što su se spojili na prethodno spomenutom showu "I‘m A Celebrity... Get Me Out of Here".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 14:46