BRADLEY I JENNIFER

Znaju se godinama, a zbog slika bliskog druženja svi su uvjereni da imamo novi zvjezdani par

Lijepo izgledaju skupa, baš si nekako pašu!, komentiraju fanovi koji ‘navijaju‘ za ljubav između Coopera i Garner
Jennifer Garner i Bradley Cooper
 BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Oboje su slavni i oboje su slobodni, a nakon što su prošloga tjedna viđeni kako zajedno uživaju u sunčanom danu na plaži u Malibuu, mnogi su počeli špekulirati kako su Bradley Cooper i Jennifer Garner možda novi zvjezdani par.

Glumac, koji je prošlo ljeto prekinuo četverogodišnju vezu s ruskom manekenkom Irinom Shayk, s kojom je dobio kćer Leu De Seine (3), na druženje s mezimicom pozvao je kolegicu Jennifer, koja je baš u to vrijeme i službeno potvrdila kako više nije s gospodarstvenikom i odvjetnikom Johnom Millerom, kojeg je ljubila dvije godine.

image
Bradley Cooper i Jennifer Garner
Domine-Wyters/ABACA/Abaca Press/Profimedia

Sudeći prema paparazzi fotografijama s plaže, lijepa Garner odlično se slaže s Bradleyjevom kćeri, a kako i ne bi kad je i sama majka 14-godišnje Violet, 11-godišnje Seraphine te 8-godišnjeg Samuela, koje ima s bivšim suprugom, glumcem Benom Affleckom.

Iako obožavatelji diljem svijeta "navijaju" za ljubav između Coopera i kolegice, njima bliski izvori kažu kako im je odnos "isključivo platonski i prijateljski".

- Znaju se već godinama i zbilja su bliski, ali ne na taj način... Nagađanja o romansi nisu istinita - tvrde njihovi prijatelji.

- Lijepo izgledaju skupa, baš si nekako pašu! - neumorni su pak fanovi.

Inače, Bradley i Jennifer od 2001. do 2006. zajedno su snimali špijunsku TV seriju "Alias", u kojoj su glumili prijatelje, a a ponekad i ljubavnike Will Tippina i Sydney Bristow.

image
Bradley Cooper i Jennifer Garner
ABC Collection/Everett/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:59