OLIVIA COOKE

‘Zločesta‘ kraljica spremna je za prijestolje: Zvijezda ‘Zmajeve kuće‘ u seksi izdanju nakon mentalnog sloma

‘Skočila bih s litice zbog Rihanne pa se ovo činilo kao bolja opcija‘ - komentirala je glumica novu kampanju

Olivia Cooke u Rihanninoj kampanji

 Screenshot Instagram/Savage X Fenty

Izvršna direktorica Savage x Fenty, slavna pjevačica Rihanna, imenovala je zvijezdu popularne HBO-ove serije ‘Zmajeva kuća‘ Oliviju Cooke najnovijom ambasadoricom brenda. Tako u novoj seksi kampanji možemo vidjeti 28-godišnju glumicu kako promovira izazovno donje rublje, a preko crnog kompleta odjenula je mrežastu, crnu haljinu za dodatni ‘wow‘ efekt.

"Zločesto služi... visoko u njezinoj kuli. Prikladno za kraljicu. Čipka i koža prikladni su za željezno prijestolje. Ulovite novitete prije nego što nestanu", poručuju iz Savage x Fentyja.

"Skočila bih s litice zbog Rihanne pa se ovo činilo kao bolja opcija", komentirala je i sama glumica, oduševljena prilikom što je mogla surađivati s pjevačicom.

Olivijina kampanja predstavljena je samo dva dana prije nego što je otkrila da je pretrpjela ‘potpuni mentalni slom‘ 2016., kad su joj bile 22 godine. "Bilo je loše, baš loše. Užasno, zapravo. Bio je to veliki, lijepi koktel. Mučila me nostalgija za domom, a da nisam ni znala, i to nije prestajalo još od moje 18. godine. Bila sam sam veći dio vremena", otkrila je glumica te dodala da je bila ‘vrlo dobra u skrivanju svoje depresije‘, koja se pogoršala nakon Brexita i pobjede Donalda Trumpa na izborima.

Njezino mentalno zdravlje nije se poboljšalo ni kada se preselila u Vancouver, gdje je snimala dramu ‘Bates Motel‘.

"Tako sam zahvalna na tom poslu, ali bilo mi je jako teško. Imali smo takav raspored da smo svi imali različite priče, tako da sam puno vremena provodila u stanu u Vancouveru, radeći jednom svaka dva tjedna", priznala je glumica i otkrila da su njezine ‘stalne, uporne, tjeskobne misli‘ bile najveći problem, no smanjile su se do 2019. i sada se osjeća ‘prilično zadovoljno, prvi put nakon dugo godina‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:03