MARKANTNI MUŠKARCI

Zgodniji nego u mladosti: Imaju 50+ i zavladali su Hollywoodom, ali i mi svoje ‘srebrne lisce‘ za utrku imamo...

Ne radi se samo o sijedim vlasima, pravi srebrni lisci imaju stil, stav i šarm

Srebrni lisci iz Lijepe Naše

 /Studio/cropix

Prije otprilike mjesec dana Matt Damon i službeno se pridružio klubu "srebrnih lisaca", muškaraca koji se ponose svojim sjedinama i koji s njima izgledaju čak i bolje nego u mladosti. Nitko nije govorio o tome je li Damon prije toga skrivao sjedine, no nakon što se na dodjeli nagrada Zlatni globus debitirao s novim izgledom, odmah je dobio mjesto u klubu zgodnih "srebrnih lisaca" iz raznih segmenata života.

Njih, barem u Hollywoodu, odavno predvode George Clooney i Richard Gere, a s ove strane Atlantika Pierce Brosnan. Iako su u pitanju muškarci koji su uglavnom proslavili 50. rođendan, ima i mlađih sa sjedinama. No, nije u pitanju samo sijeda kosa (i brada, brkovi...), nego i stil i način na koji se netko nosi s godinama, šarm i, kako to nazivaju na raznim lifestyle portalima, "cjelokupna slika".

I u Lijepoj Našoj može se naći dosta muškaraca prisutnih u javnom životu, a koje se, po raznim kriterijima može svrstati među "srebrne lisce" - od glumaca Dražena Čučeka, Đorđa Kukuljice i Zlatka Ožbolta do novinara i urednika Dubravka Merlića, televizijskog veterana Gorana Milića te bivšeg vaterpolista Dubravka Šimenca. Može im se pridružiti i pjevač Giuliano.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 10:44