RASKOŠNO SLAVLJE

Ženi se brat Novaka Đokovića: Vjenčanje će trajati 4 dana, a za prijevoz i smještaj ‘iskeširat će‘ 150.000 eura

Svadbenoj ceremoniji u Crnoj Gori prisustvovat će samo članovi njihovi obitelji i najuži krug prijatelja

Saška i Đorđe Đoković

 Instagram

Brat srpskog tenisača Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, i njegova ‘bolja polovica‘ Saška Veselinov vjenčat će se u crkvi u Beogradu 12. rujna, a zatim će slavlje nastaviti u Crnoj Gori, točnije u poznatom resortu u Herceg Novom.

Kako saznaje Kurir, svadbenoj ceremoniji u Crnoj Gori prisustvovat će samo članovi njihovi obitelji i najuži krug prijatelja.

"Iako su i Đorđe i Saška pokušali sve detalje vjenčanja držati u strogoj tajnosti, ipak se ovdje u Crnoj Gori sve brzo sazna. Nakon vjenčanja u Beogradu, koje će se najvjerojatnije održati u Sabornoj crkvi, a za koju je obitelj Đoković izuzetno vezana i gdje su svojevremeno bili i kumovi hramovne slave, odmah će seu uputiti u Crnu Goru. Ovo ‘najvjerojatnije‘ kažem jer su neki s mladenkine strane za to da se vjenčanje održi u Hramu Svetog Save, pa ćemo vidjeti čija će biti posljednja. U Crnu Goru, kako se ovdje priča, mladenci stižu s 80 uzvanika. Koliko su brinuli o svojim gostima, vidi se i po tome što su Đorđe i njegova trudna zaručnica svima osigurali avionske karte i smještaj u jednom luksuznom hotelu", otkrio je izvor za Kurir.

Tamo će boraviti četiri dana, a bit će organizirano i nekoliko zabava. Svaka zahtjeva određeni dress code, a uživat će u specijalitetima svih svjetskih kuhinja, ponudi pića i dobroj glazbi.

"Ova svadba će možda nadmašiti i Noletovu i Jeleninu", dodaje izvor za Kurir.

Noćenje u hotelu za dvije osobe za četiri dana košta 3.300 eura, a cijena povratne avionske karte iznosi oko 200 eura. To bi značilo da će Novakov brat ‘iskeširati‘ čak 150 tisuća eura samo za smještaj i prijevoz svojih gostiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:37