NISU BIRALE RIJEČI

Žene napale suprugu bivšeg dečka Aleksandre Prijović: ‘Moderna silikonuša koja ne doji!‘; Uzvratila im je

Katarina Kolozeus suočava se s komentarima na društvenim mrežama gdje joj zamjeraju što ne doji svog sina Alekseja

Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica

 Instagram/katarina_kolozeus/

Bivša voditeljica Katarina Kolozeus i pjevač Ljubo Perućica, koji je ranije bio s Aleksandrom Prijović, dobili su sina Alekseja prije dva tjedna. Na društvenim mrežama novopečeni roditelji ne skrivaju radost, ali Katarina se zaratila sa svojim pratiteljicama vezano za majčinstvo.

Naime, neki pratitelji joj zamjeraju što ne doji svoju bebu.

„Debiluša koja ne doji. Užas. Moderna silikonuša“, glasio je komentar ispod jedne njezine objave, a isti je Katarina komentirala na svojoj Instagram priči.

„Već par puta sam dobila ovakve komentare, pa se pitam odakle ovakve gluposti ljudima? Je li to čista zloba ili su toliko nesretni svojim bijednim životima, pa samo traže način da se osjete malo bolje?“, komentirala je.

image

Katarina Kolozeus u svađi s pratiteljicom

Screenshot/instagram/katarina_kolozeus/

„Nisi se ni porodila, a već znaš da dijete nećeš dojiti? Čemu sebičnost takva?“, napisala je pratiteljica ispod Katarinine objave, a ona joj je odgovorila.

„Svašta bih vam sada napisala, ali suzdržat ću se. Sram vas bilo što gurate nos u tuđe stvari, a pogotovo vas treba biti sram što lupate gluposti i izmišljate stvari“, no žena joj se opet obratila.

„Vidjela sam da si kupovala grijač za bočice. Ili ti možda to treba šest mjeseci ranije, ne znam. Oprosti, ali borim se za dječja prava. Doji!“, uporna je.

„Bitno da ste vi vidjeli što sam ja kupila i bitno je da grijač služi samo za dohranu, višak mlijeka očigledno moramo grijati u loncu da vi ne biste imali što pametovati“, napisala je Katarina.

Podsjećamo, Katarinin suprug je prije nje bio u vezi s popularnom pjevačicom Aleksandrom Prijović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 17:27