ISKUSTVO SLAVNE GLUMICE

‘Zbog uloge prevarene žene, sve mi se vratilo. Sjetila sam se prošlosti i osjećaji su bili tako poznati‘

‘Bio mi je to poznati teren, jer sam iskusila neke od stvari koje su se njoj dogodile‘ - rekla je Sienna Miller

Sienna Miller i Rupert Friend

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Američka glumica Sienna Miller priznala je da ju je uloga prevarene žene u novoj Netflixovoj seriji 'Anatomy of A Scandal' vratila u prošlost i podsjetila na 'poznatu ružnu stvar' koja joj se dogodila.

U intervjuu za britanski Elle, glumica je objasnila da je iskusila 'određene stvari' koje je njezin lik prisiljen podnijeti, s obzirom na to da se suočila s javnim poniženjem kada je njezin tadašnji dečko Jude Law priznao da ju je prevario s dadiljom 2005. godine.

Sienna, koja u seriji glumi Sophie Whitehouse, također je detaljno opisala svoju odluku da zamrzne jajne stanice nakon što je napunila 40-tu, a i dalje je 'osjećala pritisak' da ima još jedno dijete.

Govoreći o svojoj novoj ulozi, slavna je glumica priznala da je osjećala sklonost prema svom liku, čiji je suprug političar James optužen za seksualno zlostavljanje mlade političke suradnice.

Njezin tadašnji partner Jude Law javno se ispričao kada je otkriveno da ju je prevario, a par je na kraju prekinuo 2006. godine, prije nego što su obnovili svoju ljubav 2009. i ostali zajedno do 2011. godine.

image

Jude Law i Sienna Miller

0 National Pictures/Topfoto/Profimedia

"Bio mi je to poznati teren, jer sam iskusila neke od stvari koje su se njoj dogodile. I osjećaji su bili poznati. No, njezin način na koji se nosila s tim što joj se dogodilo u potpunoj je suprotnosti s načinom na koji sam se ja nosila s tim. I tako sam, na neki uvrnuti način, samo htjela vidjeti kakav bi bio osjećaj reagirati drugačije na tu situaciju", objasnila je glumica.

Temeljena na istoimenom romanu Sarah Vaughan, serija prati Sophie (Sienna Miller) i njezina supruga Jamesa (Rupert Friend), ministra optuženog za seksualno zlostavljanje mlade političke suradnice po imenu Olivia (Naomi Scott).

Serija se usredotočuje na suđenje i njegove pokušaje da dokaže svoju nevinost, dok se Sophie trudi shvatiti da njezin suprug možda nije muškarac kakav je mislila da jest.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:27