DUO IZ PRLJAVOG PLESA

Zbog njega je skoro odustala od kultne uloge, ali na kraju joj se ipak ispričao: ‘Jecao je i govorio da me voli‘

62-godišnjakinja je otkrila kako je njezin pokojni kolega iz serije "Prljavi ples" jecao dok joj se ispričavao na snimanju

Prljavi ples

 Screenshot Youtube

Jennifer Grey (62) uvijek će se rado prisjećati Patricka Swayzeja. Naime, prije snimanja kultnog filma "Prljavi ples", ovaj dvojac bio je posvađan. Jennifer se sada prisjetila kako joj se na setu ispričavao sa suzama u očima.

62-godišnjakinja je otkrila kako je njezin pokojni kolega iz serije "Prljavi ples" jecao dok joj se ispričavao na snimanju njihove ljubavne drame iz 1987. Par je prethodno zajedno glumio u "Red Dawn" iz 1984. godine. Glumica je priznala da je zbog njihove svađe oklijevala oko prijave za "Prljavi ples" sa Swayzejem.

- Patrick se uvijek sa svima šalio i smišljao podvale, bio je dominantan muškarac i ja to nisam mogla podnijeti. Samo sam razmišljala o tome kako mi ga je dosta, prepričava Jennifer njihov odnos.

image

Jennifer Grey

Image Capital Pictures/Film Stills/Profimedia

Kemija među njima vidljiva je i u filmu

Kasnije ju je privukao sebi i ispričao joj se za sve prijašnje postupke. Rekao joj je da je voli i da mu je žao te da je svjestan toga da ona ne želi s njim raditi na filmu.

- Meni su tada navrle suze na oči, ali ne iz istog razloga. Pomislila sam kako me pokušava obraditi, neprestano je govorio kako bismo mogli "ubiti" ako nastavimo snimati. Ušli smo u prostoriju i on me uzeo u naručje, a ja sam bila izvan sebe, opisala je Grey. Upravo je ta kemija među njima učinila film kultnim u narednih nekoliko desetljeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:55