UVIJEK ZGODNA DEMI

Zavidna linija i ravan trbuh: Slavna glumica ima 61 godinu, ali i dalje svojim izgledom ostavlja bez teksta!

Veselo je trčkarala plažom s kćerima i obiteljskim prijateljima

Demi Moore

 Instagram/Demi Moore/

Legendarna holivudska glumica Demi Moore (61) i dalje zapanjuje svojim dobrim izgledom, a mnogi su uvjereni da je pronašla način kako zaustaviti starenje jer ne vjeruju da izgleda tako dobro!

Njezine snimke s meksičkog obiteljskog odmora samo su dodatno izazvale ljubomoru kod nekih jer je 61-godišnja zvijezda ponovno oduševila svojim zategnutim trbušnim mišićima i vitkom figurom. Veselo je trčkarala plažom s kćerima Rumer (35) i Scout (32) i Tallulah (30), kao i obiteljskim prijateljima Patrickom Hilgårtom i Ericom Buterbaughom.

Zabavni video koji je Demi objavila na Instagramu zajedno sa Scout, Tallulah i njihova dva muška prijatelja, prikazuje družinu u njihovoj luksuznoj vili koja izlazi na pijesak.

Isječak, koji prati pjesma Elvisa Presleyja ‘Burning Love‘, počeo je s odjevenom grupom ljudi koja izgleda kao da je spremna za zabavu. Demi se prva pomaknula i pojurila prema kameri u bijeloj majici bez rukava, bijelim trapericama i tenisicama, a onda se u drugom trenutku zatekne na plaži u minijaturnom bikiniju leopard uzorka.

Kad se zaustavila u vrućem pijesku, Demi se okrenula prema svojoj obitelji i rukom dala znak ostatku ekipe da joj se pridruži.

"Obiteljska zabava na suncu!", napisala je u opisu objave, a Patrick joj je pomogao montirati video.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 11:20